fbpx
Nyomj Entert

Gyönyörű fotókon a lengyel énekesnő, Brodka a Reserved limitált kollekciójának kampányában

Igazi összművészeti divatkampánnyal jelentkezett a Reserved: a lengyel énekesnő, Brodka közreműködésével terveztek kapszulakollekciót, melynek darabjait az előadó ízlése mellett új albumának hangulata, valamint a brutalista építészet és az op-art formavilága is erősen áthatja.


A Reserved már korábban is támogatta Brodkát: a Game Change című videóklipjében látható outfitért is a márka felelt, idén szeptemberben pedig végre debütált az énekesnővel közösen tervezett BRODKA x RESERVED kollekció, melyben az említett klip ruhadarabjainak kevésbé extravagáns változatait is megtaláljuk.

A kollekciót többek között a hatvanas és hetvenes években Lengyelországában is uralkodó brutalista építészet inspirálta, de az op-art művészeti irány formavilága is hatott a tervezőkre, a japán motívumok és a maszkulin szabásvonalak pedig kifejezetten Brodka ízlését tükrözik. Szabálytalan vonalak, hullámos külső varratok, élénk és pasztell színkombinációk jellemzik egytől egyig a ruhákat és kiegészítőket, melyek között találunk merészebb, illetve egy letisztult ruhatárba könnyen beépíthető darabokat is. A teljes kollekciót Európában, főleg Lengyelországban gyártották. A ruhák előállításához alpakaszőrt, gyapjút, selymet, organikus pamutot és környezetbarát NAIA ™, LENZING ™ és ECOVERO ™anyagokat is használtak.

A kampányfotókat Bartek Wieczorek lengyel fotográfus készítette. Habár Lengyelországban is számos brutalista épület háttérként szolgálhatott volna a képekhez, a stáb végül a spanyolországi Valencia mellett tette le a voksát. A város híres brutalista lakóháza, az Espai Verd előtt készült a sorozat és a kampányvideó. Az Espai Verd különlegessége, hogy a betonépület minden szintjét burjánzó növények, fák színesítik. A fotókon törekedtek arra, hogy az Espai Verd lakóház helyett sokkal inkább egy elhagyatott épület benyomását keltse.

Rendező/fotós: Bartek Wieczorek @Visual Crafters
DOP: Nikodem Marek
Social media: Bart Pogoda @Visual Crafters
Stylist: Ewelina Gralak
Smink: Wilson.
Haj: Michał Bielecki
Díszlettervezés: Ania Witko
Gyártás: Warsaw Creatives

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük