fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Az utolsó élménycseppek a nyárból

Az évszak végén a napsütésben eltölthető órák száma egyre csökken: közeledik az ősz, de mielőtt temetnénk a jól megérdemelt pihenést, egy-két projekt erejéig éljük át együtt újra mindazt, amire majd örömmel fogunk emlékezni a szürke hétköznapokban.

A nyaralás kultúrája a modern ember privilégiuma. A nyüzsgő városokban eltöltött hosszú, szorgos hónapok után tavasztól kezdve mindenki csak arra tud koncentrálni, hogy hol töltse majd el a nyarat – hol intsen búcsút a gondterheltségnek és fásultságnak. Vannak, akiknek ilyenkor a riviéra, a mediterrán térség nyújt menedéket, de akadnak olyanok is, akiket eddig ismeretlen kultúrák, városok megismerése vonz. Ezeket az utazásokat ma már kifejezetten könnyű megtervezni. Számos alkalmazás, szolgáltatás, felszerelés áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy valóban zökkenőmentes kikapcsolódásban legyen részünk. Az élmények megörökítésére a fotózás popularizálódásának köszönhetően mindenki zsebében lapul egy csúcstechnológiával felszerelt fotóapparát. Ilyen körülmények közepette senkit sem tántoríthat el a nyári forróság egy igazán izgalmas hétvégétől!

A mostani hétvégére olyan projekteket hoztunk nektek, amelyek vagy ezeket a kalandokat segítik elő, vagy azok megörökítését tűzték ki célul, teszi lehetővé. Jó pihenést!

Hopstr — Identity & Travel mobile app design | Párizs, Franciaország
Juliette Lagache


Italy | Párizs, Franciaország
Pierre-Emile Havette


TRAVEL BOTTLE | Csangsa, Kína
Jiia Liu


Kibbo | Austin, USA
Jessica Streilioff


Transportation in Nature | Kijev, Ukrajna
Leszja Artimovics


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük