fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Meghitt pillanatok

A karácsony a maga misztikus hagyományaival mindenkibe egy kis életet lehel. Ezúttal – heti projektválogatásainkat folytatva – most azt kutatjuk, mik okozzák az ünnepi hangulatot valójában. Tarts velünk!

Mindenkinek megvan a kedvenc évszaka, időjárása és azt bizonyára mindenki meg is tudja mondani pontosan, hogy miért. Az időjárás váltakozása itt Közép-Európában a kontinentális éghajlatú vidékeken nagy hatással van az emberek hangulatára. Minden évszaknak megvan a maga sajátossága, így van ez épp a téli idővel is. Azonban vannak társadalmilag egyezményes keretek, mint az ünnepkörök, amik ezeket az amúgy nem éppen kellemes időszakokat is meghitté, boldogabbá tudják varázsolni.

A karácsonyi hangulat sokféleképpen érhető nyomon a környezetünkben. Gyermekként teljesen más a karácsony, mint felnőtt fejjel, de ez nem feltétlenül rossz. Felnőttként sokkal tudatosabban állhatunk a fa alá, és kereshetjük a valódi értéket. Legyen az a fenyő illata, a hangulatzene, a csillogás, a gyertyafény, vagy bármely körülmény, a téli ünnepek valójában a közösségtől lesznek teljesek. Egy rendkívül aktív év végén megállni, és egymás szemébe nézni sokkal többet ad, mint a ragyogás. Így most ezen a karácsonyon próbáljuk meg az ajándékok mögött egymást meglátni!

Áldott, békés karácsonyt kívánunk!


The Nutcracker Series | Minneapolis, USA
Katie Kirk


MEOWXIANG Christmas Packaging 缪香 聖誕禮盒 | Tajvan
K9 Design
Kevin Lin


XMAS | Berlin, Németország
Andiara Rosés PassosHOMER | Auckland, Új-Zéland
Paul Lee


Téli Rege | Budapest, Magyarország
Puskás Marcell


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük