HIGHLIGHTS | Mi így éljük túl a fagyos napokat

HIGHLIGHTS | Mi így éljük túl a fagyos napokat

A tea már évezredek óta az emberiség tulajdonában áll, így annak fogyasztása és tárolása is sok különböző megoldást eredményezett. Ezúttal a teák csomagolásait vesszük szemügyre pár különleges projekt erejéig.

Sokan vannak, akik kávéfüggők, sokan akik a kakaóra esküsznek, és bártan állíthatjuk, hogy szinte valamennyien szeretjük a teát. Akármilyen is az időjárás, a tea sokféle változatának köszönhetően látványos népszerűségre tett szert az idők során. A történelem elengedhetetlen kellékeként húzódott meg a nagy események hátterében, birodalmak és kontinensek kereskedelmének képezte alapját.

Pedig miről is van szó? Szárított növényekről, amelyek hatóanyagát leforrázás után vesszük magunkhoz, így npszerűsége az elkészítés egyszerűségének is köszönhető. De mint minden termék esetében, itt is megtaláljuk a luxuskategóriákat.

Aktuális válogatásunkban olyan csomagolásokat hozunk, melyek az egyediségüknek köszönhetően új perspektívával szolgálnak a teavilág számára.


Herbal Tea Package | Guangzhou, Kína
Sumin Woo


Yoshioka Tea Atelier | Mexikó város, Mexikó
Brandcetera .


Green Cryo | Moszkva, Oroszország
Gladkova Buro
Vladimir Gladkov


Sencha Tea Package | Kyoto, Japán
Miz Tsuji


Chatu — premium Chinese tea | Moszkva, Oroszország / Durban, Dél-Afrikai Köztársaság
Xenia Alexandrova
Dmitriy Saveliev


továbbiak
Úgy jó, ha furcsa: a bohókás kerámiák korszaka – Interjú Malwina Konopackával
poland

Úgy jó, ha furcsa: a bohókás kerámiák korszaka – Interjú Malwina Konopackával

A tökéletes lakberendezési tárgy ma már több mint egy dísz, vagy csak egy funkcióját ellátó eszköz, a kettőnek együtt kell működnie, és esztétikai szempontból szinte a legfontosabb, hogy ki kell tűnnie a tömegből. Ha ezek az elvárások teljesülnek, a határ a csillagos ég a stílust és formát illetően, amit az
A hét kedvenc enteriőrjei_87
design

A hét kedvenc enteriőrjei_87

Hétről hétre megosztjuk a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből a saját lakásunkhoz is ihletet meríthetünk. A városi loftok és modern otthonok, valamint egy mallorcai nyaraló mellett e heti válogatásunkból az is kiderül, hogyan lehet dolgozni egy hotelből. Íme:
Egy évtized kalandjai – Tíz éves az YKRA
design

Egy évtized kalandjai – Tíz éves az YKRA

Idén ünnepelte alapításának tizedik évfordulóját az YKRA. A brand fennállásának erre a kerek és igencsak meghatározó jubileumára nosztalgikus visszatekintéssel és egy új kollekcióval is készült. A most debütáló “BACK TO THE ROOTS” kollekció visszarepít minket a márka elmúlt éveibe és felidézi a megannyi közösen átélt kalandot. A mintákat Csordás Levente