Hordozható hangstúdió | AudioWow

Hordozható hangstúdió | AudioWow

Kicsi, vezeték nélküli hangkártya, amely professzionális hangstúdióvá alakítja okostelefonunkat. Megérkezett az AudioWow!

A legtöbb okostelefon rendkívül fejlett teljesítményű kamerával rendelkezik, amellyel könnyedén tudunk nagy felbontású képeket vagy videókat készíteni. Ez rendkívűl kényelmes lehet akár egy fotós számára is. A beépített mikrofonok esetében ez már nem teljesen egyértelmű – ezen szeretne most változtatni az AudioWow névre hallgató eszköz.

A készülék tulajdonképpen egy négyzet alakú, hordozható külső hangkártya, amely igazi mobil hangstúdióvá alakítja telefonunkat. Segítségével kiváló hangminőségben rögzíthetünk zenét, podcastot, telefonhívást, interjút, ráadásul a felvett hanganyagot akár azonnal, könnyedén konvertálhatjuk szöveges formátummá.

Az AudioWow egy applikációval is kiegészül, ami rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Szinte bármit szabályozhatunk rajta, például finomíthatunk a hangfrekvencián, csökkenthetjük a háttérzajt, vagy pár kattintással a hangsávot is teljesen eltávolíthatjuk, ha éppen karaoke-verziót szeretnénk készíteni kedvenc zeneszámunkból.

A mindössze 15 gramm súlyú, tenyérnyi nagyságú AudioWow teljes kapacitással 6 órán keresztül bírja feltöltés nélkül, így elegendő idő áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy akár egy hosszú podcast-epizódot is rögzíteni tudjunk. Az AudioWow könnyedén válhat majd a nagyméretű és drága hangrögzítő berendezések konkurenciájává.

Forrás: YankoDesign

AudioWow | Facebook | Kickstarter

továbbiak
Cseh design a Costa Rica-i dzsungelben_02 | Art Villa
architecture

Cseh design a Costa Rica-i dzsungelben_02 | Art Villa

Brazília brutalista építészetét idézi a Formafatal építésziroda által tervezett betonvilla. Cseh design a Costa Rica-i dzsungelben, második rész. A Formafatal [http://www.formafatal.cz] építésziroda igazán magára talált a Costa Rica-i dzsungelben. A nemrég általunk is bemutatott Atelier Villa [https://hypeandhyper.com/cseh-design-a-costa-rica-i-dzsungelben-atelier-villa/] megtervezése után felavatták az Art Villas Resort
Lengyel nosztalgia a Balatonnál
art

Lengyel nosztalgia a Balatonnál

„Dél felé haladtunk. Minden évben ez az időszak volt a legizgalmasabb. Apró Fiatunk a tetejére rögzített poggyászainktól majdnem olyan magas lett, mint amilyen hosszú volt. Közel ötszáz kilométert tettünk meg, de számunkra ez felért az örökkévalósággal.” Michal Solarski egy Londonban élő lengyel fotográfus, akinek munkáit már a Guardian és a
HIGHLIGHTS | Valótlan valóság
poland

HIGHLIGHTS | Valótlan valóság

Míg korábban rikkancsok, cégérek, ízlésesen megkomponált kirakatok, frappáns szövegezésű újsághirdetések szolgálták az eladásra kínált termékek népszerűsítését, addig napjainkban már hatalmas homlokzatokat borító molinók és interakcióra késztető reklámplakátok üzenik nekünk: „erre van szükséged.” De nekünk ez sem elég. A technológiai fejlődésnek és a marketingesek leleményességének köszönhetően olyan illúzióba csöppenhetünk, amelyet sokszor