fbpx
Nyomj Entert

Indiai hangulat és rezes csillogás Kijevben

Mumbai és Kijev találkozása egy fényűző, mégis otthonos lakásban.: az ukrán Prodan Design által tervezett lakás enteriőrjét a megrendelő kedvenc londoni étterme, a Dishoom indiai hangulata ihlette.

A tervezés során az egyik legfontosabb szempont a helytakarékosság volt, ugyanis hatvankét négyzetméteren kellett kialakítani nappalit, konyhát, hálószobát és fürdőszobát úgy, hogy az eredmény kellően tágas és kényelmes legyen. Nem meglepő, hogy a lakás központi eleme a rézzel borított szekrény, ami nemcsak karakteres, sárgán fénylő felületet ad az enteriőrnek, de rengeteg holmit és háztartási eszközt is elnyel.


Az otthonos hangulatot a meleg színek és a különböző anyagok keverése adja: a hálóban a téglavörös színű fal és textíliák meghittsége dominál, míg a konyhában különböző fafelületek barnás színei érvényesülnek, a fürdőben pedig sötétzöld csempék teszik hangulatossá a teret. A sárgaréz lámpákon, fogantyúkon és egyéb kiegészítőkön is visszaköszön, ami kifinomult és egységes összhatást kelt.

Prodan Design | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Archdaily

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük