iPodnak álcázhatod Apple-órád ezzel a tokkal

iPodnak álcázhatod Apple-órád ezzel a tokkal

Hihetetlen, de ma már oldschoolnak számít az iPod. Akinek hiányzik, és nosztalgiázna, annak mutatjuk a megoldást.

És kezdetben volt az iPod – na jó, annyira nem kezdetben, hiszen az első generációt 2001-ben dobta piacra az Apple. Mégis, az iPod volt az a készülék, amelyből kinőtt az iPod Touch, majd az iPhone. Nem csoda, hogy nosztalgiával gondolunk egykori kis iPod Nanónkra!

Joyce Kang és a C.O Design Lab is osztozik velünk ebben az érzésben, olyannyira, hogy kitalálták, hogyan hozhatnák vissza az iPod-életérzést 2020-ba. Egy iPod formájú tokot terveztek, melybe az Apple Watch okosóránkat helyezhetjük, majd minden naprakész funkciójával együtt nosztalgikus keretben használhatjuk.

Forrás: Yanko Design

továbbiak
Bútorkollekció pálmaolajból | Nataša Perković
design

Bútorkollekció pálmaolajból | Nataša Perković

Reclaimed Oil Palm, vagyis pálmaolaj melléktermékeiből készült bútorkollekció, a lehető legkevesebb alapanyag felhasználásával. A boszniai Nataša Perković [https://natasaperkovic.com/] a pálmaolajipar káros hatásait szeretné csökkenteni speciális designtárgyaival. A pálmaolaj a leggyakrabban használt és leginkább keresett olajféleség világszerte. Felhasználják energiaforrásként, mosószerek összetevőjeként, kozmetikai cikkekhez, de főzőolajban, margarinban, pizzában, jégkrémben, kenyérben,
Természetbe öltözve
divat

Természetbe öltözve

Egyre távolodunk a karanténhangulattól, kezdünk újra visszatérni régi, megszokott napi rutinjainkhoz. Azért néhány jó dolog velünk maradt a bezártságból, például talán először sütöttünk kenyeret, megfőztük első levesünket, nekifogtunk kertészkedni, növényeket nevelni és jobban odafigyelni közvetlen környezetünkre. A Printa [https://printa.hu/], ihletet merítve az otthonülős időszakból, új kapszulakollekciót alkotott. Mutatjuk!
Átlátszó szellemautó | 1939 Pontiac Deluxe Six Plexiglas
design

Átlátszó szellemautó | 1939 Pontiac Deluxe Six Plexiglas

Amerika első átlátszó autóját még 1939-ben hozták létre. De hogyan alakult a jármű története? Az egyedülálló 1939 Pontiac Deluxe Six Plexiglast a General Motors szervezésében létrejött 1939-es New York-i World’s Fair Highways and Horizons kiállításon leleplezték le a nagyközönség előtt. A speciális módon összeszerelt autó egy akkoriban nagy újdonságnak