Itt az AERON 2023-as első ékszerkollekciója

Itt az AERON 2023-as első ékszerkollekciója

A letisztultságáról ismert divatmárka ezúttal ékszerkollekcióval jelentkezik.


Több szezonon átívelő következetességgel, változatos módon használta már Áron Eszter a márka kezdőbetűjéből formált „A” motívumot. Ennek köszönhetően az absztrakt „A” betűt formáló gombok, szegecsek és övcsatok mára a márka meghatározó szimbólumaivá váltak, és olyan hírességek viselték, mint például a Szex és New York színésznője, Kristen Davis.

A brand életének következő fejezeteként ez az „A” motívum egy kapszula ékszerkollekció formájában születik újjá, közvetlenül válaszolva az AERON közönségének növekvő keresletére és igényére: az „A” motívumot nemcsak a ruháikon, de ékszerként is viselni szeretnék. Az időtálló 14 karátos arannyal, valamint ezüsttel bevont fülbevalók és nyakláncok bronz és acél alapon készülnek, ötvözve a márka fenntarthatóságba vetett hitét a szimbólummal, ami mára egybeforrt azzal a visszafogott luxussal, amit az AERON jelent.

Mivel Eszter nemcsak vezetőként, hanem anyaként is jelen van a márka mindennapjaiban, a kapszulakollekcióban helyet kapó 3 ékszertípust viccesen a 3 gyerekéről nevezte el: a 4 éves kislányáról, Roniról, valamint a két tacskó kutyájáról, az 5 éves Dragomirról, és a rangidős, 12 éves Mokkáról.

Forrás: Sajtóközlemény