Kézzel írott képeslap anyák napjára a DOT for You-tól

Kézzel írott képeslap anyák napjára a DOT for You-tól

Az ikonikus IRKA-FIRKA naptárairól, noteszeiről, őszinte kommunikációjáról és az elhivatott közösségépítésről ismert magyar papír-designmárka, a DOT for You különleges meglepetéssel készül az idei anyák napjára: kézzel írott, egyedi képeslapokat kínál.

Anyák napja apropóján a DOT for You csapata arra gondolt, talán sokan élünk távol szeretteinktől,  édesanyánktól, így ritkábban találkozunk velük, mint szeretnénk. Ezt a távolságot szeretettel rajzolt betűkkel segítenek áthidalni. Csak annyit kell tennünk, hogy megrendelünk egy képeslapot a DOT for You webshopjában, ők pedig megírják és azt megcímezve postázzák. A márka kollekciójában található, népszerű FONTOS VAGY, SZERETLEK, KÖSZÖNÖM feliratos képeslapok közül válogathatunk, a hátoldalra pedig egysoros üzenetként az kerül, amit mi szeretnénk.

„Egy jó szó is lehet ölelés, amely távolból is adható, és most annyira személyes, hogy minden darabot szeretettel, odafigyeléssel, egyesével kézzel írunk meg. A kreatív szépírásban Tervey-Almási Eszter van a segítségünkre. Úgy gondolom, ez igazán szép ajándék és kedves meglepetés minden édesanyának, bár nem csak anyák napjára adható” – mondta el Baglyas Erika, a márka alapítója.

A rendeléseket legkésőbb április 25-én, vasárnap éjfélig adhatjátok le, hogy a kézzel írott képeslap anyák napjára biztosan célba érjen.

Fotók: DOT for You © Baglyas Erika

DOT for You | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Új dimenziókat létrehozni | Pápay Fanny
design

Új dimenziókat létrehozni | Pápay Fanny

Szappanbuborékon egyensúlyozó kődarab, kosárlabdából kinövő pálmafa vagy lángoló alma egy lebegő napszemüveg alatt: Pápay Fanny szürreális, új dimenziókat létrehozó alkotásai elismert márkák kampányaiban is felbukkannak. Ezeket vettük most szemügyre. Fanny elég korán ismerkedett meg a művészet különböző formáival: gyerekkorában sokszor látta édesanyját festeni vagy rajzolni, így az alkotás vágya őt
Kelet-Európa legizgalmasabb metróállomásai | TOP 5
egyéb

Kelet-Európa legizgalmasabb metróállomásai | TOP 5

A metrózásnak már önmagában egyedi a hangulata, a metróállomásoknak pedig különös az atmoszférája. Számos olyan állomás akad, mely építészeti megoldásainak köszönhetően igazán egyedi. Ezek a földalatti univerzumok sokszor reflektálnak a felszínen lévő világra, a korra és a városi életre. Szálljunk fel egy képzeletbeli metróra és nézzük meg Kelet-Európa legizgalmasabb metróállomásait!
Színház az egész világ | IKS társasjáték
design

Színház az egész világ | IKS társasjáték

A szlovák IKS Színház tavaly ünnepelte megalapításának századik évfordulóját, aminek örömére különleges társasjátékkal lepték meg a színházrajongókat. Az időzítés ennél nem is lehetett volna jobb, hiszen a pandémia miatt nélkülözni kell az előadásokat, a társas viszont tökéletes lehetőség arra, hogy a színház életre keljen saját nappalinkban. A társasjáték betekintést nyújt