Kiskereskedők nagy álmokkal! | Megjelent a Gestalten új kiadványa

Kiskereskedők nagy álmokkal! | Megjelent a Gestalten új kiadványa

Ez a könyv útmutatóként szolgál a vállalkozások következő generációjához. Ismerd meg az üzleteket működtető innovatív vállalkozókat, és tudd meg, hogyan válhatsz te is sikeres üzletemberré!

Szerző: Serf Laura

Az elmúlt évek mindenki számára megterhelő és merőben nagy változásokkal járó időszakot jelentettek, a megszokott életünk hirtelen felborult, emiatt sok mindent át kellett gondolnunk és szerveznünk ahhoz, hogy talpon tudjunk maradni. Ez a kereskedelmi tevékenységekkel sem volt másképp. Az elmúlt időszakban az online vásárlás szerepe felértékelődött, ami alapjában változtatta meg a kis- és nagykereskedelem vásárlói piacát.

A Courier magazin által összeállított, és a Gestalten által kiadott könyv, a The World's Best Shops (A világ legjobb üzletei – a szerk.) a modern üzletek legjobbjait sorakoztatja fel. Bepillantást enged a különleges kiskereskedésekbe, illetve az üzletek kialakításának aktuális trendjeiről is tájékoztat. A könyv több mint hetven oldalon keresztül ad praktikus tanácsokat és tippeket.

A kiadvány két nagy fejezetre oszlik:  az egyik sikeres koncepciókon alapuló boltokat mutat be, a másik pedig ahhoz ad támpontot, hogy magunk is hasonlókat tudjunk létrehozni. Plusz előnye, hogy a különböző profilú üzletek csoportosítva jelennek meg benne, a sportbolttól a vintage-n át egészen az ékszerüzletig számos típust felvonultat.

Aki üzletnyitáson töri a fejét, és inspirálódni akar, vagy álmát tudatos koncepcióvá szeretné formálni és rendezni, az bizonyára hasznosnak találja majd a kiadványt.  A könyv már előrendelhető a Gestalten oldalán!

Gestalten | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Friss zine-válogatás a posztszovjet régióból | TOP5
design

Friss zine-válogatás a posztszovjet régióból | TOP5

Az utóbbi néhány évben már itthon is elterjedt a zine-kultúra, vagyis olyan fényképes vagy illusztrált, elsősorban képi tartalomra épülő művészeti magazinok készítése, amelyeket leginkább az alkotói szabadság jellemez. Akár azt is mondhatnánk, hogy itt mindent lehet: gyakran egy felépített koncepció köré fonódik – legyen az zene, álom vagy egy megjelenített társadalmi
Így néz ki III. Károly erdélyi fogadója
lifestyle

Így néz ki III. Károly erdélyi fogadója

Most bárki királyi családtagnak érezheti magát, aki lefoglal egy éjszakát III. Károly zalánpataki birtokán. Arról már korábban írtunk, hogy III. Károly nem igazán rajong a kortárs építészetért, a történelmi épületeketért és a régi hagyományokért viszont annál inkább. Talán épp ezért szereti annyira Erdélyt! A hírek szerint 1998-ban látogatott először a
Holnap indul a budapesti Szlovén Filmnapok
lifestyle

Holnap indul a budapesti Szlovén Filmnapok

Az esemény alkalmából Szlovénia idei Oscar-nevezettje, a Sanremo rendezője is Budapestre látogat. 2022. október 27-én csütörtökön 20 órakor Szlovénia 2022-es Oscar-nevezettje, a Sanremo vetítésével kezdődik az immár hatodik Szlovén Filmnapok a hagyományoknak megfelelően a budapesti Toldiban. A film operatőre, Peter Zeitlinger olyan legendákkal dolgozott együtt, mint Vittorio Storaro, Zsigmond Vilmos