Klasszikus, mégis kortárs | CHYLAK

Klasszikus, mégis kortárs | CHYLAK

Új formákkal és színekkel debütált a lengyel CHYLAK divatmárka legújabb kollekciója. A táskák egyszerre játékos és időtlen kiegészítői lehetnek mindennapi viseletünknek. Mutatjuk!


A varsói székhelyű designmárka megálmodója Zofia Chylak, aki művészettörténésznek tanult; az északi reneszánsz volt a szakterülete. A divat és az öltözködés története azóta is inspirálóan hat rá. Saját nevével fémjelzett vállalkozását 2014-ben indította el, repertoárjában a legjobb minőségű olasz bőrből készült luxuskategóriás, mégis megfizethető táskák közül válogathatunk. Ezeket a termékeket nem csak a magas minőség és a részletekre való odafigyelés teszi különlegessé: minden kollekció összes darabján aranyozott sorszám található.

„Kezdettől fogva az volt a célom, hogy olyan márkát hozzak létre, ami elegáns, mégis mindennapi viseletre alkalmas táskákat kínál. Ezeket az időtlen darabokat jó áron akartam hozzáférhetővé tenni. Sokszor tekintek vissza a divattörténetre: szeretek vintage formákhoz nyúlni, és azoknak kortárs megjelenést adni” – mondta el Zofia. A CHYLAK táskák védjegye az egyszerű, klasszikus, mégis kortárs és friss formavilág: „Mindig igyekszem klasszikus formákat létrehozni, de azokat mégis jellegzetessé és felismerhetővé tenni. Néha az anyagválasztás, néha pedig a forma az, ami karakteressé tesz egy CHYLAK táskát. Van olyan például, amikor az inspirációt sportruházatból merítem, de mégis klasszikus és elegáns anyagokkal teszem teljessé az adott darab megjelenését” – tette hozzá.

Az új tavaszi-nyári kollekcióban bézs árnyalatú, matt és fényes felületű, dombornyomott krokodilmintázatú textúrák jelentik az újdonságokat, ezek némelyik darabban trapézformával társulnak. A kollekció emellett a CHYLAK-klasszikusok további variációit is tartalmazza. A táskákon kívül egyéb kiegészítőkkel is bővítették a repertoárt, így fekete velúr- és bézs dombornyomott bőrövek közül is válogathatunk.

A Chylak jelenleg, új fenntartható megoldásokon is dolgozik – az új termékek hamarosan debütálnak. További újdonságokért kövessétek ti is a márka Instagram-oldalát!

Chylak | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Egy nap Marta Cygannal Párizsban
lifestyle

Egy nap Marta Cygannal Párizsban

Az eredetiség, önazonosság és végtelen fantázia olyan védjegyek, amelyeket lehetetlen hosszú ideig kizárólag a digitális világban láttatni, főként annak, aki már régóta tevékenykedik influencerként. Marta Cygan napról napra precízen építi digitális platformját, amelyen a legszemélyesebb életterei is láthatóak. Ruhatárát és az őt körülvevő tárgyakat olyan szofisztikált eklekticizmussal válogatja, ami minket
Krakkóban éled újjá Rembrandt művészete – különleges installáció a NARchitekTURA stúdiótól
poland

Krakkóban éled újjá Rembrandt művészete – különleges installáció a NARchitekTURA stúdiótól

A NARchitekTURA csapata újabb egyedi installációval lepte meg a művészetkedvelőket: a nyáron kiállított reneszánsz gyűjtemény és Botticelli Virginia története című műve után megint egy nagy múltú alkotást láthatunk rendhagyó megvilágításban. Ezúttal Rembrandt igazán kivételes festményét, A lengyel lovast csodálhatjuk meg, kicsit sem megszokott környezetben. Rembrandt alkotását ezúttal a krakkói Wawel
Buszmegálló vagy közösségi központ?
poland

Buszmegálló vagy közösségi központ?

A lengyelországi Wieleńben áll egy többfunkciós, minimalista, betonból és üvegből készült épület, amit a helyiek csak “buszmegállónak” hívnak, azonban valójában sokkal fontosabb szerepet tölt be a közösség életében. A “Skwer Usług Kultury, Przystanek Edukacja” nevű projektet Wieleń egy kihaltabb részén valósították meg, amire nagyon is ráfért a revitalizálás. Szükség volt