fbpx
Nyomj Entert

Magyarország legjobb kezdeményezései várják a szavazatokat az idei Highlights of Hungary-n

Összesen ötven történet várja a közönség szavazatait, melyet a Highlights of Hungary weboldalán lehet leadni február 17-ig. Egy szavazó tíz történetre voksolhat, a legtöbb szavazatot begyűjtő jelölt kapja a 2 millió forinttal együtt járó Highlights of Hungary elismerést.

A Magyarországról és magyarlakta vidékekről válogatott szeretnivaló és példaértékű kezdeményezések között képviselteti magát a technológia és az üzleti világ, a kultúra, a tudomány, a zene és a sport is.  A jelöltek között találjuk például Berecz Zsombor olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok magyar vitorlázót, a sürgős beavatkozásokhoz azonnal vért szállító Vérlovagokat, a segélyhívó eCall rendszert, a Székelyföld szellemi és kulturális örökségét ápoló Székelyföldi Legendáriumot, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet, valamint az életútinterjúk alapján memoárköteteket készítő Memoár Műhelyt is.

A jelöltek teljes listája és rövid bemutatása ide kattintva érhető el. A közönség és a nagykövetek által odaítélt díjakat február 24-én adják át egy online gálaműsor során.

CIVITA / kukoricából tányért
Thinwood

Fotók: Highlights of Hungary
Forrás: sajtóközlemény

Highlights of Hungary | Web Facebook Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük