fbpx
Nyomj Entert

Megjelent a Hype&Hyper magazin 3. száma!

Izgatottan osztjuk meg veletek a hírt, hogy nemsokára ismét az újságárusok és könyvesboltok, valamint kedvenc kávézóitok polcaira érkezik a Hype&Hyper magazin legújabb, tavaszi száma! A Hype Store-ból pedig már most megrendelhető a magazin, melynek jelmondata: Create!


Teremtés, alkotás, kreativitás – talán sosem volt akkora szükségünk, hogy teremtő energiáinkhoz nyúljunk, mint most, egy világjárvány árnyékában és egy háború szomszédságában. Bár utóbbit még nem tudtuk, mikor tavaszi lapszámunk hívószavául az alkotást választottuk, bízunk benne, hogy a szokásosnál is színesebb, vibrálóbb és inspirálóbb magazinunkkal sokak kedvét meghozzuk az alkotáshoz.

Az innentől kezdve negyedévente megjelenő Hype&Hyper magazin tavaszi számában találtok nagyinterjút Abishur Prakash jövőkutatóval, beszélgetést Csupó Gáborral, a világhírű hollywoodi Klasky-Csupó animációs stúdió társalapítójával, és életút interjúkat olyan hírességekkel, mint Eike König vagy a Wade and Leta stúdió. Az izgalmas karakterek és inspiráló projektek illusztrálására egy tucat tehetséges művészt kértünk fel, hogy a magazin igazi vizuális ünnep legyen a tavaszi megújulás közepén.

Rendeld meg te is a magazint most a Store-ból és április 10-ig választhatsz hozzá egyet az előző lapszámaink közül! Csatlakozz a Hype tribe-hoz!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük