fbpx
Nyomj Entert

Megnyitott Buda gasztroudvara | Hello Buda Fresh Market

Egész évben, reggeltől estig prémium szolgáltatókkal, hétvégi tematikus piacokkal, laza programokkal várja a látogatókat a Törökvész úton Buda legújabb gasztroudvara és élményközpontja, a Hello Buda Fresh Market.

A Hello Buda megálmodói és tulajdonosi köre a Pasarét Bisztrónak, a Zingnek és a Street Food Karaván Budapestnek köszönhető szakmai tudását és tapasztalatát egyesített az új gasztroudvarban.

A hét minden napján válogathatunk itt a prémium minőségű szolgáltatások és street foodok közül: megtalálható itt a The Fishmonger tengeri halas falatozó, a japán vonalat erősítő Wafu, az újdonsült fagyimennyország, a Cloud9, az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska pékség vagy a külön egységet alkotó DELI 4U üzletének kínálatából.


A Hello Buda Fresh Market prémium szolgáltatásait a hétvégi tematikus piacok teszik még teljesebbé. A gasztroudvar szombatonként a FINOM PLACC támogatásával a kistérségi termelőknek adja át a terepet, akik minőségi termékek széles kínálatával várják a látogatókat. Kéthetente péntek délutánonként a DIVAT PLACC-é a főszerep, ahol divat és design tematikájú közösségi vásár keretében hazai kézművesek alkotásaiból is válogathatunk. Havonta egyszer az EB OVO Közhasznú Egyesülettel összefogva az EB OVO PLACC keretén belül kutyás tematikájú közösségépítő rendezvények, vásárok várják az érdeklődőket. A piacok mellett gyerekprogramokkal, kertmozival, rooftop jógával, télen pedig korcsolyapályával és karácsonyi vásárral készülnek a szervezők.

Hello Buda | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük