fbpx
Nyomj Entert

Nem hétköznapi kávék a mindennapokra | Koffein Roasters

Most anélkül ismerhetjük meg a magyar kávépörkölő-szakma legjobbjait, hogy elhagynánk a lakásunkat: a Koffein Roasters új platformján egyedi válogatást hozott létre, amelyben magyar és olasz kisüzemi kávépörkölőkkel találkozhatunk. Mindemellett azt is megtanulhatjuk, hogyan készítsük el megfelelő módon nélkülözhetetlen reggeli – vagy délutáni – italunkat.

A kisüzemi sörfőzdék és borászatok után most itt vannak a kisüzemi kávépörkölők, amelyek lassan különálló szubkultúrát építenek maguk köré. A Koffein Roasters nem csak a specialty kávék rajongóit, hanem a műfajjal ismerkedőket is szeretné megszólítani.

Az igazán változatos repertoárban a siófoki Maran Coffee által megdolgozott különleges tételektől kezdve az olasz Settegrammi 100% arabica kávéiig szinte minden földrész kávékülönlegességei közül válogathatunk.

A Koffein Roasters nem csak a szortiment minőségére figyel, hanem tudatos hozzáállást is képvisel: a My Forest mozgalommal együttműködve minden öt kilogrammnyi értékesített kávé után ültetnek egy fát, ezzel több mint karbonsemlegessé téve tevékenységüket.

Fedezzétek fel ti is a Koffein Roasters termékkínálatát a márka webshopján, ahol nem csak kávék, hanem különböző kávéfőzők, kézi és elektromos őrlők, valamint alternatív kávékészítési eszközök közül is válogathatunk.

Koffein Roasters | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük