fbpx
Nyomj Entert

Nyilvános Pályázatot hirdet a VASVÁRI DESIGN

A VASVÁRI DESIGN Nyilvános Pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy összegyűjtse és bemutassa a magyar alkotók által készített kiemelkedő színvonalú tervezőgrafikai munkákat egy hiánypótló szakkönyvben. Hasonlóan, mint a nemrég kiadott nagy sikerű MAGYAR LOGÓK című kötetben.


A zsűri által kiválasztott alkotásokat tartalmazó művet a grafikai design könyvek magyarországi kiadója, a Scolar Kiadó jelenteti meg MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA címmel. A felhívásra a tervezőgrafika által lefedett minden műfajjal lehet pályázni: 3D, Arculat, Betűtípus, Bélyeg, Címke, Csomagolás, Honlap, Ikon(ok), Ikonrendszer, Illusztráció, Infografika, Kiadvány, Könyv, Könyvborító, Közösségi média (Social media), Látványterv, Logó, Embléma, Lemezborító, Mobilapplikáció, Mozgó grafika (Motion graphics), Piktogram, Plakát, Tájékoztató, Útba igazító rendszerek, Egyéb.

A zsűri tagjai Bill Gardner (Amerikai Egyesült Államok) a Gardner Design és a LogoLounge tulajdonosa és elnöke; Christian Baun (Dánia) az új márkák, logók tervezésének specialistája; Jens Müller (Németország) a Dortmundi Alkalmazott Tudományok és Művészeti Egyetem Design Tanszékének Vállalati tervezés professzora; valamint a hazai tervezőgrafikai szcéna olyan kiemelkedő alkotói, mint az Explicit Design Studio (Kátay Hunor, Németh Sebestyén, Kovács Szilárd); a Graphasel Design Studio (Drozsnyik Dávid, Ördögh László), Kaszanyi Nóra, Kiss Zsombor Krisztián, Németh Levente és végezetül Vasvári Péter.

A Magyar Tervezőgrafika Pályázatra február 20-ig lehet jelentkezni.
További információ és nevezés ide kattintva érhető el.


Forrás: Sajtóközlemény

VASVÁRI DESIGN | Web | Facebook 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük