Öltözz ősszel is DYAN lábbelikbe! –  A cipőmárka új kollekcióval debütált

Öltözz ősszel is DYAN lábbelikbe! – A cipőmárka új kollekcióval debütált

Megérkeztek a magyar DYAN cipőmárka legújabb őszi-téli darabjai! A LAB névre hallgató kollekció tagjai tele vannak újdonsággal és fontos üzenetet is közvetítenek. Íme Betty, Joyce és Bella!

Polgár Diána a kezdetektől fogva tudatosan építi szakmai tevékenység – nagyon korán felismerte, hogy a cipőkészítésben szeretne kiteljesedni, így jött létre az esztétikát, formát és funkciót harmonikusan ötvöző, DYAN elnevezésű cipőmárkája. A brand most új mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a legújabb, LAB kollekciójának darabjai újdonságnak számítanak. „Ezek az első bakancsok a DYAN-től: ilyen cipők még egy korábbi kollekcióban sem szerepeltek, így sok kísérletezés is társult a tervezéshez. Új technikai megoldásokat kerestem, például nem mintás bőrökkel dolgoztunk, így a cipők felülete is egyedi, mi alakítottuk ki, hogy passzoljanak a kollekció tematikájához. Mindemellett az új olasz kaptafa és talpak teljesen új és friss formavilággal szolgálnak” – mondta el Diána.

Az őszi-téli kollekció bakancsainak és bokacsizmáinak fő eleme a labirintus: egy olyan erőteljes szimbólum, ami időtlen és egyben nagyon aktuális. Diána kiemelte: „a LAB kollekció azért is más, mint a többi, mert a jelenlegi helyzetre reagál. Pozitív üzenetet szeretnék vele közvetíteni: mindig van kiút, már csak a helyes irányt kell megtalálnunk a labirintusban!” Majd hozzátette: „ahogyan mindenki életére, úgy az enyémre is hatással volt az elmúlt időszak – sokat gondolkodtam arról, hogy mi lehet a megoldás egyéni vagy akár társadalmi szinten. A LAB kollekció egy reakció tőlem, amiben a pozitív gondolkodás fontossága jelenik meg, és ami engem is átsegített az akadályokon”.

BETTY

A bakancsot viselve úgy érezheted magad, mintha felhőkön lépdelnél. Az oldalszárban elhelyezett szivacs nemcsak a kényelmet szolgálja, de a labirintus mintázata is szebben kidomborodik általa. BETTY talpa sem hétköznapi, laza megjelenést kölcsönöz minden szetthez. Kapható fekete és ezüst színben.

JOYCE

JOYCE egy igazi műalkotás: aprólékos munkával és odafigyeléssel készül, minden bőrtéglalapot egyesével varrnak fel a cipőre. Két színállásban készül a bakancs: a fekete vagy grafitszürke téglalapok rajzolják ki a labirintus útjait. A hangsúlyos talprész egyedülálló megjelenést biztosít.

BELLA

A bokacsizma egy örök divatdarab. Mindenhol helytáll, bármihez felvehető. Kedvenc részleteink: az aprólékos munkával készült steppelt felület, a fényes bőr és az érdekes fűzőmegoldás.

Az újdonságok itt még nem érnek véget, Diána jövőbeli tervein is dolgozik. „Folyamatosan előre gondolkodunk, most például a jövő nyári kollekciót fejezem be. Rengeteg tervem van: szeretném a márka kínálatát bővíteni táskákkal és egy új tornacipő-kollekciót is mindenképp létre szeretnék hozni, mert ezek a legkedveltebb termékeink. A márka nemzetközi terjeszkedése is fontos célom az elkövetkező időszakra” – jegyezte meg.

DYAN | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Élénk és modern diákszálló Łódź szívében
community

Élénk és modern diákszálló Łódź szívében

A łódźi diákszálló a Student Depot egyik létesítménye, berendezéséért pedig a jellegzetes stílusú MIXD stúdió volt a felelős. A kollégium színekkel és növényekkel teli helyiségei fiatalos energiát sugallnak, de nem gyerekes megközelítésben, ebben is különleges a Student Depot arculata. A diákszállóban több száz tanuló találhat otthonra, a MIXD Studio pedig
Játékos étkészlet, amelytől boldogabb hely lehet a menza
design

Játékos étkészlet, amelytől boldogabb hely lehet a menza

Minden bizonnyal sokunknak vannak negatív menzás élményei a közoktatásban eltöltött évekből. Emlékeimben a kellemetlen ízű, szagú és látványú fogások lehangoló környezettel párosulnak: karcos és ragacsos barna műanyagtálcák, rideg étkészletek, és a tanítónők „Ne játssz az étellel!” típusú felszólításai villannak be. Sinkovits Zsuzsanna gyermekétkeztetési tárgycsaládja a tárgykultúra felől nyújt reformjavaslatot menzáknak,
Designbolt nyílik Veszprémben
design

Designbolt nyílik Veszprémben

Szeptember 15-én nyílik Veszprém új designboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren található, patinás Rosenberg házban. A KUNSZT!-ban a közönség központi fekvésű, könnyen elérhető helyen, igényes környezetben válogathat a környékhez és a Balatonhoz kötődő iparművészek és designerek egyedi alkotásai között. A hely különlegességét a