Öltözz ősszel is DYAN lábbelikbe! –  A cipőmárka új kollekcióval debütált

Öltözz ősszel is DYAN lábbelikbe! – A cipőmárka új kollekcióval debütált

Megérkeztek a magyar DYAN cipőmárka legújabb őszi-téli darabjai! A LAB névre hallgató kollekció tagjai tele vannak újdonsággal és fontos üzenetet is közvetítenek. Íme Betty, Joyce és Bella!

Polgár Diána a kezdetektől fogva tudatosan építi szakmai tevékenység – nagyon korán felismerte, hogy a cipőkészítésben szeretne kiteljesedni, így jött létre az esztétikát, formát és funkciót harmonikusan ötvöző, DYAN elnevezésű cipőmárkája. A brand most új mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a legújabb, LAB kollekciójának darabjai újdonságnak számítanak. „Ezek az első bakancsok a DYAN-től: ilyen cipők még egy korábbi kollekcióban sem szerepeltek, így sok kísérletezés is társult a tervezéshez. Új technikai megoldásokat kerestem, például nem mintás bőrökkel dolgoztunk, így a cipők felülete is egyedi, mi alakítottuk ki, hogy passzoljanak a kollekció tematikájához. Mindemellett az új olasz kaptafa és talpak teljesen új és friss formavilággal szolgálnak” – mondta el Diána.

Az őszi-téli kollekció bakancsainak és bokacsizmáinak fő eleme a labirintus: egy olyan erőteljes szimbólum, ami időtlen és egyben nagyon aktuális. Diána kiemelte: „a LAB kollekció azért is más, mint a többi, mert a jelenlegi helyzetre reagál. Pozitív üzenetet szeretnék vele közvetíteni: mindig van kiút, már csak a helyes irányt kell megtalálnunk a labirintusban!” Majd hozzátette: „ahogyan mindenki életére, úgy az enyémre is hatással volt az elmúlt időszak – sokat gondolkodtam arról, hogy mi lehet a megoldás egyéni vagy akár társadalmi szinten. A LAB kollekció egy reakció tőlem, amiben a pozitív gondolkodás fontossága jelenik meg, és ami engem is átsegített az akadályokon”.

BETTY

A bakancsot viselve úgy érezheted magad, mintha felhőkön lépdelnél. Az oldalszárban elhelyezett szivacs nemcsak a kényelmet szolgálja, de a labirintus mintázata is szebben kidomborodik általa. BETTY talpa sem hétköznapi, laza megjelenést kölcsönöz minden szetthez. Kapható fekete és ezüst színben.

JOYCE

JOYCE egy igazi műalkotás: aprólékos munkával és odafigyeléssel készül, minden bőrtéglalapot egyesével varrnak fel a cipőre. Két színállásban készül a bakancs: a fekete vagy grafitszürke téglalapok rajzolják ki a labirintus útjait. A hangsúlyos talprész egyedülálló megjelenést biztosít.

BELLA

A bokacsizma egy örök divatdarab. Mindenhol helytáll, bármihez felvehető. Kedvenc részleteink: az aprólékos munkával készült steppelt felület, a fényes bőr és az érdekes fűzőmegoldás.

Az újdonságok itt még nem érnek véget, Diána jövőbeli tervein is dolgozik. „Folyamatosan előre gondolkodunk, most például a jövő nyári kollekciót fejezem be. Rengeteg tervem van: szeretném a márka kínálatát bővíteni táskákkal és egy új tornacipő-kollekciót is mindenképp létre szeretnék hozni, mert ezek a legkedveltebb termékeink. A márka nemzetközi terjeszkedése is fontos célom az elkövetkező időszakra” – jegyezte meg.

DYAN | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
A GUNIA Project új kollekciója gyermekkori emlékeinket idézi meg
design

A GUNIA Project új kollekciója gyermekkori emlékeinket idézi meg

A GUNIA Project 2023-as újévi kollekciójának fókuszában a nyúl áll. Az ukrán márka most is friss és divatos tárgyak formájában éleszti újjá az ukrán kézműves hagyományokat. Az alapítókat az új kollekcióról, a nyúl szimbólumáról és kedvenc tárgyukról is megkérdeztük. A GUNIA Project újévi kollekciója kerámiákat, illatos gyertyákat, asztali textíliákat és
Tokiótól Varsóig – A japán UNIQLO pop-up üzletet nyitott Lengyelországban
uniqlo

Tokiótól Varsóig – A japán UNIQLO pop-up üzletet nyitott Lengyelországban

Az egyszerű vonalvezetésű, megfizethető árú és jó minőségű ruhák között minden alapdarab megtalálható, amire szükség lehet egy gardrób összeállításához. Ez a titka az ázsiai szigetország legismertebb ruházati márkájának, a UNIQLO-nak, amely világszerte közel több mint 2400 üzletet üzemeltet. A lengyel fővárosban, a Marszałkowska utcán haladva nehéz eltéveszteni a cég jellegzetes
A modern nő tíz arca | Anka X Hajdú Anett
design

A modern nő tíz arca | Anka X Hajdú Anett

Bemutatkozik az ANKA ART limitált, kézzel készült legyezőkollekciója, amelyet tíz női karakter inspirált. A darabok különleges divatkiegészítőként és egyedi lakásdekorációként is funkcionálnak. Az Anka legyezőmárka egyedi, évente új kollekcióval és egyben együttműködéssel megjelenő művészeti almárkája, az ANKA ART első limitált darabjait Hajdú Anett illusztrátor álmodta meg. Anett 2011-ben diplomázott a