fbpx
Nyomj Entert

Öltözz ősszel is DYAN lábbelikbe! – A cipőmárka új kollekcióval debütált

Megérkeztek a magyar DYAN cipőmárka legújabb őszi-téli darabjai! A LAB névre hallgató kollekció tagjai tele vannak újdonsággal és fontos üzenetet is közvetítenek. Íme Betty, Joyce és Bella!

Polgár Diána a kezdetektől fogva tudatosan építi szakmai tevékenység – nagyon korán felismerte, hogy a cipőkészítésben szeretne kiteljesedni, így jött létre az esztétikát, formát és funkciót harmonikusan ötvöző, DYAN elnevezésű cipőmárkája. A brand most új mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a legújabb, LAB kollekciójának darabjai újdonságnak számítanak. „Ezek az első bakancsok a DYAN-től: ilyen cipők még egy korábbi kollekcióban sem szerepeltek, így sok kísérletezés is társult a tervezéshez. Új technikai megoldásokat kerestem, például nem mintás bőrökkel dolgoztunk, így a cipők felülete is egyedi, mi alakítottuk ki, hogy passzoljanak a kollekció tematikájához. Mindemellett az új olasz kaptafa és talpak teljesen új és friss formavilággal szolgálnak” – mondta el Diána.

Az őszi-téli kollekció bakancsainak és bokacsizmáinak fő eleme a labirintus: egy olyan erőteljes szimbólum, ami időtlen és egyben nagyon aktuális. Diána kiemelte: „a LAB kollekció azért is más, mint a többi, mert a jelenlegi helyzetre reagál. Pozitív üzenetet szeretnék vele közvetíteni: mindig van kiút, már csak a helyes irányt kell megtalálnunk a labirintusban!” Majd hozzátette: „ahogyan mindenki életére, úgy az enyémre is hatással volt az elmúlt időszak – sokat gondolkodtam arról, hogy mi lehet a megoldás egyéni vagy akár társadalmi szinten. A LAB kollekció egy reakció tőlem, amiben a pozitív gondolkodás fontossága jelenik meg, és ami engem is átsegített az akadályokon”.

BETTY

A bakancsot viselve úgy érezheted magad, mintha felhőkön lépdelnél. Az oldalszárban elhelyezett szivacs nemcsak a kényelmet szolgálja, de a labirintus mintázata is szebben kidomborodik általa. BETTY talpa sem hétköznapi, laza megjelenést kölcsönöz minden szetthez. Kapható fekete és ezüst színben.

JOYCE

JOYCE egy igazi műalkotás: aprólékos munkával és odafigyeléssel készül, minden bőrtéglalapot egyesével varrnak fel a cipőre. Két színállásban készül a bakancs: a fekete vagy grafitszürke téglalapok rajzolják ki a labirintus útjait. A hangsúlyos talprész egyedülálló megjelenést biztosít.

BELLA

A bokacsizma egy örök divatdarab. Mindenhol helytáll, bármihez felvehető. Kedvenc részleteink: az aprólékos munkával készült steppelt felület, a fényes bőr és az érdekes fűzőmegoldás.

Az újdonságok itt még nem érnek véget, Diána jövőbeli tervein is dolgozik. „Folyamatosan előre gondolkodunk, most például a jövő nyári kollekciót fejezem be. Rengeteg tervem van: szeretném a márka kínálatát bővíteni táskákkal és egy új tornacipő-kollekciót is mindenképp létre szeretnék hozni, mert ezek a legkedveltebb termékeink. A márka nemzetközi terjeszkedése is fontos célom az elkövetkező időszakra” – jegyezte meg.

DYAN | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük