Palvin Barbara Vivienne Westwood ruhában vonult oltár elé

Palvin Barbara Vivienne Westwood ruhában vonult oltár elé

A pár a Palvin-család magyarországi birtokán, a ceglédi Harlekin Birtokon házasodott össze július 15-én.


Plavin Barbara, azaz már Barbara Sprouse és férje, Dylan Sprouse már hat éve alkot egy párt, kapcsolatuk pedig hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, akik már jó ideje latolgatják, mikor kötik össze hivatalosan is az életüket.

Bár saját elmondásuk szerint először szűk körű esküvőt terveztek, a vendégek listája végül mégis 115-re duzzadt. Ez azonban valószínűleg semmi ahhoz képez, ami az őszre tervezett kaliforniai esküvőjükön várható majd.

A modell mindenképpen valami klasszikus és elegáns ruhát szeretett volna a nagy napra, így esett a választása a Vivienne Westwood divatházra, akik egy elbűvölő, egyedi tervezésű ruhát készítettek számára. Az esküvői ruhát a Tiffany & Co. jóvoltából egy kilencvenes évek inspirálta choker koronázta meg, illetve egy pár fehér Jimmy Choo menyasszonyi cipő.

Barbara természetesen a nap folyamán több ruhát is viselt, másodikként egy Lorenzo Serafini ruhába bújt, hogy könnyebben tudjon mozogni a ceremónia utáni buli közben. Ráadásul magyar szokás szerint a menyecskeruha sem maradhatott el, amit mindenképpen magyar tervezőtől szeretett volna beszerezni, így esett a modell választása a magyar MERO márkára.


Fotó: Bársony Bence

Forrás: Vogue

továbbiak
Ígéretek, csalódottság, összefogás: így zárult a vilniusi NATO-csúcs
strategy

Ígéretek, csalódottság, összefogás: így zárult a vilniusi NATO-csúcs

Július 11. és 12. között NATO-csúcstalálkozót tartottak a litván fővárosban, Vilniusban. A találkozó legdominánsabb témája a háború sújtotta Ukrajna kérdésköre volt, ám fontos pont volt a svéd csatlakozás, emellett terítékre került egy esetleges távol-keleti terjeszkedés is. Az Atlanti Szövetség idei, vilniusi csúcstalálkozójának legfőbb témája az ukrán NATO-csatlakozás kérdéskörének megvitatása volt.
A végtelen óceán és a nyári életérzés ihlette a Between új kollekcióját
design

A végtelen óceán és a nyári életérzés ihlette a Between új kollekcióját

A magyar Between márka nyári kapszulakollekcióját az utazások és az óceán iránti határtalan vonzódás inspirálta, ami mind a színek, mind pedig a motívumok tekintetében visszaköszön a ruhadarabokon. Szabó Csilla, a márka tervezője ezúttal is különös gondot fordított a környezettudatos anyahasználatra, a fürdőruha és a streetwear outfit is újrahasznosított poliészterből készült,
Multifunkcionális tárgy segíti az időseket otthonukban
design

Multifunkcionális tárgy segíti az időseket otthonukban

A DesignLibero a multifunkcionális, az otthoni lakberendezésbe integrálható termékét az idősek igényeinek megfelelően alakította ki. Az idősek világszerte növekvő száma rávilágít az inkluzív tervezés jelentőségére. A korosodó népesség olyan társadalmi kihívást jelent, amely innovatív megoldásokat igényel, különösen a tervezés területén. A Blossom nevű termék a felhasználó igényei szerint kombinálható tárgyak