Panel-történetek

Panel-történetek

Az elkövetkező hetekben az a feladatunk, hogy elszigetelten töltsünk időt az otthonunkban, ugyanakkor fontos, hogy még jobban odafigyeljünk egymásra és a környezetünkre. Talán most még szorosabban tartjuk a kapcsolatot szeretteinkkel és a világgal, mint eddig bármikor...

Bár Malcolm Fisher panel-történeteit nem a jelenlegi vírushelyzet inspirálta, mi mégis egy találó és kedves illusztráció-sorozatként tekintünk rá, amit mindenképp meg akartuk veletek is osztani.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Story Block 1 – Eve, az illusztrátor. Megrajzolok néhány ilyen kis jelenetet, és remélhetőleg írok egy-egy történetet mindegyikhez.
Story Block 2 – Nora zongorázik, míg szomszédja, Frances cigarettát szív az ablakban. Mindennap ezt teszi, hogy Nora-t hallgassa.

A „Story Block” sorozat alapja az alkotó brutalista építészet iránti rajongásából ered. A közösséghez való tartozást és a kapcsolatok sokszínűségét ábrázolja. Az egyes illusztrációkon szereplő figurák történeteit csak az ablakon keresztül szemlélhetjük, ami klasszul szemlélteti az egyes képek intim és személyes jellegét.

Az ablakot, mint keretet használtam napjaink apró pillanatainak rögzítésére: szerelem, veszteség, barátság, új kezdetek– egészíti ki, Malcolm.
Story Block 3 – Yasmina agorafóbiás, és sok időt tölt az ablakban, hogy onnan figyelje a világot. Noha nehéz, de Molly még mindig nagyon szereti és támogatja, amennyire csak tudja.
Story Block 4 – Agnes mindenféle zenét szeret, de ha Patti Smith dalok hangzanak fel, akkor abbahagy mindent, amit éppen csinál, és úgy táncol, mintha nem lenne holnap.
Story Block 5 – Martha és Molly hetente egyszer mindig találkoznak, mióta barátok lettek az egyetemen. Néha csevegnek, néha jó híreket osztanak meg egymással… és néha csak csendben ülnek és pihennek.
Story Block 6 – Reese szeret ücsörögni a kedvenc székében, és olvasni közben. Ilyenkor nem csak a könyv nyugtatja meg, hanem a pillanat is, amit csendben, egyedül tölt.
Story Block 7 – Edith éppen beköltözött első saját lakásába. Végre ő döntheti el, hogy milyen színe legyen a falnak. Narancssárga.
Story Block 8 – Két hónap telt el azóta, hogy Hazel párja elköltözött, és még soha nem érezte magát ennyire szabadnak. Szabadnak, hogy teletömje lakását mindenféle szép növénnyel.
Story Block 9 – Anna régen mindig az exével együtt edzett, akit a testmozgás helyett inkább a növények érdekeltek. Szétköltözésük óta, Anna otthoni tornatermét megnyitotta jó barátai, Eve és Frances számára is. Így a testmozgás ismét szórakoztató.

A megható panel-történetek legnagyobb örömünkre még nem fejeződtek be: az alkotó további karakterek bemutatását tervezi, amelyeket a közeljövőben egy zin vagy egy könyv formájában szeretne összegyűjteni.

Kövessétek ti is Malcolm Instagram oldalát.

Malcolm Fisher web | Malcolm Fisher Instagram

továbbiak
Kreatívok karanténban | A HYPE szerkesztői ajánlják - Sorozatok
news

Kreatívok karanténban | A HYPE szerkesztői ajánlják - Sorozatok

A HYPE szerkesztősége is home office módra kapcsolt. És bár tőlünk nem feltétlen idegen ez a létforma, a szokásos irodai bandázásokat (közös kávézások és ebédek) visszasírjuk. S hogy mit csinálunk mi, szerkesztőségi tagok otthon a négy fal között? Firkálgatunk, edzünk, virágokat locsolgatunk, zenét hallgatunk. A szerkesztőség tagjaihoz most ezt a
A hét kedvenc enteriőrjei_01
architecture

A hét kedvenc enteriőrjei_01

Ezentúl hétről hétre megosztjuk a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből a saját lakásunkhoz is ihletet meríthetünk. -------------------------------------------------------------------------------- Egy 1923-as loft átalakítása [https://loft-kolasinski.com/portfolio/dom-z-1923-roku-pogodno-6/] |Loft Kolasiński |  Szczecin, Lengyelország ------------------------------------
Egy még nagyobb levegő: a világjárvány miatt elhalasztják az OFF Biennálét
east

Egy még nagyobb levegő: a világjárvány miatt elhalasztják az OFF Biennálét

Sorra halasztják el a világ művészeti- és design fesztiváljait, vásárait az egyre drasztikusabb méreteket öltő koronavírus járvány miatt. Sajnos az április 24. és május 31. közé tervezett OFF-Biennálé Budapest [https://offbiennale.hu] is erre a sorsra jutott. > Alig egy hónapja, amikor bejelentettük az OFF-Biennále harmadik kiadását, még nem tudhattuk mennyire