fbpx
Nyomj Entert

Rangos díjjal jutalmazták a magyar designstúdió legújabb munkáját | Flying Objects

A Flying Objects másodjára nyerte el a szakma legtekintélyesebb elismerését, az iF design díjat, ezúttal a logisztikai műveletek gyorsítását – és biztonságát – szolgáló AX System irányítórendszerrel.

Az elbíráláskor vizsgálták, hogy mennyire innovatív a termék, milyen a megjelenése, illetve hogyan segíti a funkció a felhasználót. A Safety Logistics Kft. ötlete alapján megalkotott magyar innováció egy mesterséges intelligencia által irányított rendszer, amely biztonságosabbá és zökkenőmentessé teszi a közlekedést a raktárakban és a logisztikai központokban. Az AX System képes detektálni a mozgó objektumokat, kiszámítja mozgásukat, majd fény- és hangjelzéseket ad, amelyeknek köszönhetően nem kell a veszélyes kereszteződésekben feleslegesen lassítaniuk vagy megállniuk, felgyorsítva ezzel az árumozgatás folyamatát.

A Flying Objects stúdiót 2013-ban alapította Húnfalvi András és Laufer Ferenc. Azóta a két legjelentősebb nemzetközi megmérettetésen, az iF-en és a Red Dot Design Awardson is rendszeresen nyernek díjakat, például a Hand-in-Scan kézhigiéniai szkennerrel.

Flying Objects | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük