Tavaszi teraszinspiráció | Megérkeztek a Solinfo idei kerti bútorai

Tavaszi teraszinspiráció | Megérkeztek a Solinfo idei kerti bútorai

Idén tavasszal sem maradunk inspiráció nélkül kültéri bútorokat illetően, a Home of Solinfo teraszán megjelentek a rezidens márkák szezonális kollekciói, amelyek amellett, hogy a legmagasabb minőséget képviselik, egymással is kiválóan kombinálhatóak. A kedvenceink közül szemezgettünk, süppedjetek velünk a skandináv életérzésbe!


ferm LIVING Level lerakóasztal

A dán márka több mint 15 éve inspirálja világszerte a designrajongó embereket stílusos kiegészítőivel, lámpáival és kényelmes bútoraival. Level dohányzóasztaluk az érdekes, aszimmetrikus formája és az egyetlen folyamatos vonalból álló, jellegzetes keret jellemzi. Modern megjelenésű, két szintje praktikus és bőséges felületet kínál a pakolásra. A dohányzóasztal porszórt acélból készült, és mind beltéren, mind kültéren használható.


HAY Palissade kollekció

A francia testvérpár Ronan és Erwan Bouroullec tervezte a Palissade kollekciót a HAY márka számára. A kollekció kültéri bútorokból áll, porszórt vagy tűzhorganyzott acélból készült. A szimmetrikus geometria elve által megalkotott Palissade minden egyes eleme ugyanazt a vizuális egyszerűséget és letisztultságot kelti életre. Színeinek és formáinak köszönhetően könnyedén illeszkedik az őket körülvevő természetes vagy akár városi környezetbe is.


Vipp VIPP713 kültéri lounge szék

A beltéri mintájára tervezett VIPP713 kültéri lounge szék világosszürke vázzal kapható, amely illeszkedik a háttámlát és az ülést alkotó két különálló, levehető és mosható párnához. A vízálló és UV-álló kárpit 100% Ten Stars-zsinegből készült, amelyet Olaszország Lombardia régiójában szőttek. Élénk kéttónusú hatás jellemzi a texturált felületet, tapintható kifinomultságot kölcsönözve a kollekciónak.


Vitra Wire DKR szék

A Charles és Ray Eames által tervezett drótszék ülésének formája megegyezik az ikonikus műanyag Eames székek formájával. A legendás „Eiffel-torony” alapra szerelt DKR ötvözi az átláthatóságot és a funkcionalitást. A porszórt kivitelű változat a kertben vagy a teraszon is tökéletesen megállja a helyét. A DKR szék opcionálisan rendelhető ülőpárnával vagy kétrészes ülő- és hátpárnával, szövettel vagy bőrrel borítva.


A márkák további tavaszváró termékeiből itt válogathattok.

Fotók: Solinfo

Home of Solinfo | Facebook | Instagram

továbbiak
Játék vagy szobor? – Bemutatkozik a MY DVĚ
design

Játék vagy szobor? – Bemutatkozik a MY DVĚ

A cseh MY DVĚ tervezőpárosának kifinomult és néhol zavarba ejtő alkotásai a gyerekjátékok és gyűjthető designtárgyak határán egyensúlyoznak. Munkáik, vagy ahogyan ők is hívják, „teremtményeik” egyszerre szórakoztatóak és nyugtalanítóak, amelyekben a minőségi kivitelezés a művészi gondolkodásmóddal válik teljessé. Interjú! Monika Matějková és Veronika Watzková a prágai UMPRUM intézményében találkoztak először,
A méhek elveszett Édene | Utazás a tökéletes mézért Közép-Ázsiából és azon túlról
lifestyle

A méhek elveszett Édene | Utazás a tökéletes mézért Közép-Ázsiából és azon túlról

Létezik egy hely Közép-Ázsiában, ahol az érintetlen természetben, a nyugati ember számára ismeretlen, tökéletes harmónia és egység uralkodik. Egy hely, ahol hosszú kilométereken keresztül színes virágokkal tarkított mezők terülnek el a vakítóan kék égbolt alatt, meredek hegyoldalak ölelésében. Ebben a misztikus, elveszett, földi Paradicsomban született meg az Amirkaal, a Fulmer
A politikai ceremóniák abszurd humora – Interjú Nikola Mihovval | Nyomtatott múltak
lifestyle

A politikai ceremóniák abszurd humora – Interjú Nikola Mihovval | Nyomtatott múltak

Nikola Mihov Szófiában élő bolgár művész, fotográfus és kurátor. A He Breaks, He Cuts, He Spills (magyarul: Eltöri, átvágja, kiönti, kiadta a Janet 45 2021-ben) című fotókönyvében Todor Zsivkov, Bulgária egykori kommunista vezetője látható, amint három ismétlődő gesztust végez a köszöntő- és megnyitóünnepségeken: kenyértörés, szalagvágás, vízöntés. Nikolát Zsivkovról és a