Természetes és gondoskodó fehérneműk | Corpus Lingerie

Természetes és gondoskodó fehérneműk | Corpus Lingerie

Őszinte, egyszerű és természetes: a cseh Corpus Lingerie márka kézzel készített, puha és gondoskodó fehérneműi nemcsak hiánypótlók, de a bőrrel is kíméletesek, így valószínűleg soha nem akarsz majd kibújni belőlük!

Anna Bolha és húga, Alžběta Žákova még 2018-ban alapította meg saját márkáját, amelyben a testpozitív magatartás, illetve a természet iránti elköteleződés és szeretet áll a középpontban. Anna felel a kreatív, vizuális ötletekért és online tartalmakért, míg Alžběta a márka üzleti oldalát kezeli. Nemrégiben Anna férje is csatlakozott a csapathoz, ő az online értékesítésben segédkezik.

„A testvéremmel kissé csalódottnak éreztük magunkat a cseh alsónemű-kínálat terén. A fehérneműk mindennapi társaink, korán reggeltől folyamatosan érintkeznek bőrünkkel, mégis túlnyomórészt műanyagból készülnek. Az irritációt és viszketést okozó szintetikus szövetek helyett mi valami kimondottan természeteset akartunk megalkotni: így született meg a Corpus” – mondta el Anna.

Amellett, hogy folyamatosan új technológiák és anyagok után kutatnak, a letisztult, egyszerű fehérneműk bambuszból készülnek egy brnói manufaktúrában: így a Corpus Lingerie anyaghasználatában megfelel a fenntarthatóság és az újrahasznosíthatóság kritériumainak, miközben puha és tartós darabokat kínál.

A különböző melltartók, alsók és bodyk négy színárnyalatban érhetők el, ezek a fehér, a fekete, a natúr és a tégla. Kezdetben az egyes darabokat kézzel festették, de az egyre inkább növekvő érdeklődés hatására a márka átállt a tanúsított, nem vegyi textilfestékekkel történő festésre.

A Corpus Lingerie filozófiájában nemcsak a fenntarthatóság játszik fontos szerepet, hanem önmagunk elfogadását is hirdetik – fotóikon a hagyományos modellek helyett legtöbbször saját ügyfeleik bukkannak fel. Múzsáik között emellett helyi, cseh kreatívok is megtalálhatók, például Lucie Fenclová fotográfus vagy a legújabb, Rose Dawn nevű lágy, pasztellrózsaszín tónust bemutató Michaela Červená alkotóművész.

„Legnagyobb szenvedélyünk az időtlen tervezés, a természet és az emberek iránti tisztelet: ezt a három értéket szeretnénk, ha vásárlóink is megtapasztalnák gardróbjuk szilárd alapjaként és önbizalmuk építőköveként” – emelték ki.

A Corpus Lingerie kínálatában nemcsak női, hanem férfi alsóneműt is találhatunk, az időközönként megújuló kollekcióban pedig jógatopok vagy bikershortok közül is válogathatunk. Anna és Alžběta jelenleg új típusú melltartómodelljein dolgozik, és fürdőruha-kollekciójuk is készülőben van. További újdonságokért nézzetek szét ti is a márka honlapján, vagy Instagram-oldalán!

Corpus Lingerie | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Vagány viniltok, környezettudatosan | Théque Atelier
art

Vagány viniltok, környezettudatosan | Théque Atelier

A magyar Théque Records és Atelier immár nem csak arra figyel, hogy a kelet-európai elektronikus zene legjobb képviselőinek lemezeivel lássa el a zenerajongókat – nemrégiben különleges, vizuálisan is izgalmas lemeztokot fejlesztettek, amely a környezetet is kevésbé terheli. Mutatjuk! Zene, építészet és kommunikáció hármas egységére épül a Théque tevékenysége. A magyar lemezkiadót
Kormánykerék az irodádban | Nissan
design

Kormánykerék az irodádban | Nissan

Az autómárka víziójában tényleg bárhol lehet a munkahelyünk: az NV350 új konceptverziója kihúzható kapszulairodával szolgálja ki a digitális nomádok igényeit! A retrósított külsejű jármű hátuljában megbúvó munkaállomásnak otthont adó kapszulát okostelefonos applikációról vezérelve csalogathatjuk elő: az aprócska térben egy asztali gép és egy kényelmes szék is elfér, így bárki igényeit
Emlékek bombabiztos helyen | one’s
design

Emlékek bombabiztos helyen | one’s

Dísztárgynak is impozáns, de ennél jóval többet tud a one’s: faliórára emlékeztető dizájnnal őrzi emlékeinket, legyenek azok kézzel fogható vagy digitális formában elérhető formátumúak. Ji Je Hong elegáns emlékszéfje ötletesen őriz mindent, ami emlék lehet. A falióraszerű tárgy lapján található digitális kijelző telefonunkon tárolt emlékeinkből táplálkozik: Bluetooth-kapcsolat létrehozása után