TOBE Gallery X Easy Wine | Budapest

TOBE Gallery X Easy Wine | Budapest

A Hold utcában megnyílt Easy Wine borbár-bisztróban nemcsak a borokhoz, de a kortárs művészethez is közelebb kerülhetünk.

Az innovatív borkóstolás és a fúziós bisztró konyha mellett az Easy Wine a kortárs művészetet is a profiljába illeszti. A Bródy Sándor utcában található TOBE Galériával együttműködve időről időre újabb kortárs műalkotások kerülnek kiállításra a bisztróban.

Első alkalommal a brazil származású, Barcelonában élő Carla Tabora Újraértelmezett fa (Árbol reinventado) című alkotása került a falra. Tabora a rajzot választotta médiumként, amely feloldja a fotográfiák szögletes keretét és körülöleli az installációt, lenyűgöző élményként sugallva a végtelenség képzetét. A művész fő szándéka az érzékek természeti térképének megalkotása, az emberi lét kérdéseinek újraértelmezése, amelyek nyomán egybeolvadunk a természetes közegünkkel és azon belül az élettel.

Az Easy Wine Budapestről:

A borkóstolás is lehet innovatív: idehaza a belvárosi Easy Wine bárban próbálhatjuk ki az olasz fejlesztésű WineEmotion rendszert, egy olyan automatát, ami az ízlésünkhöz szabva ajánl nekünk bort a bisztró közel 100 kiváló bora közül. A borválaszték különlegessége, hogy főképp olyan tételeket tartalmaz, amelyek ritkán érhetőek el poharas kiszerelésben. A kóstolás mértéke három mennyiség közül választható ki: negyed, 1 vagy 2 dl, amelyet a bor felett található gomb megnyomásával tölthetünk ki saját magunknak egyszerűen, gyorsan.

A cél, hogy minél kevésbé érezzük feszengősen magunkat, akár csak egy gyors ebédre, akár egy vacsorára térünk is be. A környezet is laza eleganciát tükröz, és ezt követi a menü is, fúziós bisztró konyha magyar és nemzetközi különlegességekkel.

továbbiak
Graduation Projects 2019 | HYPE válogatás
east

Graduation Projects 2019 | HYPE válogatás

Fenntartható, emberközpontú és társadalomformáló design szemléletek, amelyek jelentős hozzáadott értékkel bírnak. Ilyen projektek közül válogattunk nektek a Graduation Projects 2019-es felhívásának nyertes diplomamunkái közül. A Graduation Projects [https://www.graduationprojects.eu/en] diplomaszemle 2019-es felhívásáról már írtunk korábban, amelyről itt [https://hypeandhyper.com/graduation-projects-2019/] olvashattok. A kezdeményezés a Visegrádi Együttműködés
Leo Burnett I Hozzávalók
design

Leo Burnett I Hozzávalók

Hosszú évek óta figyeljük a McDonald’s kísérleteit arra vonatkozóan, ahogy töretlenül próbálják bizonyítani: zöldek, ehetőek, tiszták és szépek. Ezek többnyire sikeresek is, amúgy meg persze minden felnőtt ember maga dönti el, mit fogyaszt és mit nem. A Leo Burnett [https://leoburnett.com/] által kreált kampány most az összetevőkre fókuszál,
Zöld Bakancslista HANNABI módra
design

Zöld Bakancslista HANNABI módra

Humoros, kedves illusztrációk hétköznapi jelenetekkel, segítő üzenetekkel, tennivalókkal, amelyek rávezetnek, hogyan alakítsunk ki saját tempónkban, lassan építkezve egy fenntartható, tudatos életmódot. Ilyen a HANNABI Manufaktúra által létrehozott Zöld Bakancslista. A HANNABI [https://www.facebook.com/hannabistudio/] mindenki által jól ismert, barátságos, interaktív és kézzel készített kanapéinak elkészítésében kiemelt szerepet kap