fbpx
Nyomj Entert

Transzcendens élményt nyújt az új Infinit wellness | Studio Reaktor

Varázslatos világot álmodott meg a Studio Reaktor cseh építész iroda az újonnan elkészült Infinit wellness kialakításához – mesebeli design a mindennapi fáradalmak elfelejtésének érdekében.

Senohraby településén, a Sázava folyó partján épült meg a wellness, ahol a valóságtól való elszakadást már a bejutás is elősegíti: a szomszédos szálloda sötét alagsori folyosói invitálják be a vendégeket egy zegzugos, labirintusra emlékeztető kertbe.

A kertben a természetes tavon kívül különböző típusú szaunák, hűsítő zónák, illetve egy páfrányokkal és kúszónövényekkel teli pihenőszoba található. A dús növényzet a relaxációhoz tervezett szoba homlokzatából tör elő, így a belső tér összhangban tud maradni az épületet körülölelő tájképpel.

Egységet képez továbbá, hogy a szaunák külső falait az enteriőrdesign tematikáját is meghatározó falécek borítják. A változatosan elhelyezett lécek játékosságát pedig különféle illatokkal, eltérő hőmérséklettel és zenével fokozzák a belső terekben.

A leglátványosabb dekoráció azonban a szertartásos szaunában jelenik meg, mely a közös rituálék helyszíne. A természetfeletti élményt a lehűléshez használatos terem teszi teljessé – egy szabálytalan alakú lapokkal és csillogó kövekkel borított tér formájában.

Fotók: BoysPlayNice

Studio Reaktor | Web | Facebook | Instagram
Infinit wellness | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Linka

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük