fbpx
Nyomj Entert

Új szintre lépett a Hello Wood minimalista kabinja

Több mint egyéves folyamat során valósult meg a Hello Wood stúdió Kabinka fejlesztése. A tervezők és a statikusok innovatív megoldásainak köszönhetően olyan Kabinka típus készült el, amely mind a fenntarthatóság, mind a piacképesség tekintetében meghaladja a korábbi modellt, így még inkább meghatározó szereplőjévé válik a kisházak piacának. Íme, a Kabinka 2.0!

A fejlesztés során létrejött Kabinka 2.0 lapraszerelhető elemekből áll, könnyen szállítható és egyszerűen összeállítható, amely lehetővé teszi, hogy a kabin akár egy hét alatt megépüljön és szinte bárhová el tudjuk helyezni: legyen az vízpart, domboldal, erdő vagy a kert vége. Innovatív módon a kiváló hőtartású, fémborítású szendvicspanelek felhasználását gondolja újra, amelyek biztosítják a ház időtállóságát. Így az ipari technológia lakossági funkciót kap. Az elemeket természetes, fa borítás egészíti ki, amely meghatározza az épület karakterét. Előnye, hogy anyaghasználatából és kis méretéből fakadóan fenntarthatóbb, mint a hagyományos technológiával készült épületek, így ökológiai lábnyoma jelentősen kisebb.

Az egész évben lakható Kabinka 2.0 praktikus kialakítása révén szálláshelynek éppúgy alkalmas, mint egyéni használatra. Újdonság, hogy az épület közepére kocka alakú „box” került, amely a konyhát, a fürdőszobát és a beépített szekrényt is magában foglalja. A doboz két helyiségre (nappali és hálófülke), illetve egy azokat összekötő folyosóra bontja a teret, fölötte pedig galéria kapott helyet.

Fotók: Darab Zsuzsa

Hello Wood | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük