fbpx
Nyomj Entert

Új szőnyegekkel bővül a Hannabi SOFT kollekciója

A hazai Hannabi márkát eddig leginkább tökéletesen személyre szabható kanapéiról ismerhettük: mostantól még több finom és érzékeny lakásdekorációs termék tűnik majd fel magas minőségű ülő- és fekvőbútoraik társaságában. Az újdonságok közül elsőként gyapjúszőnyegeik mutatkoznak be.

Rácz Anikó „kis kanapészabósága” az elmúlt tíz évben sikerrel erősítette meg pozícióját a magyar piacon. A Hannabi értelmezésében a kanapé nem pusztán egy kényelmes bútordarab, hanem egyenesen az otthon lelke – egy sokoldalúan használható, ergonomikus, esztétikus és strapabíró „családtag”, aki évtizedeken keresztül velünk marad, s nem utolsósorban a fenntarthatóság jegyében készül.

A Hannabi termékpalettáján eddig is megtalálhattuk azokat a szerethető tárgyakat, melyek praktikus és kényelmes kiegészítői lehetnek az általuk tervezett ülőbútoroknak. A szinterezett alumíniumötvözetből készült, monokróm dohányzóasztalok, tálcák, hát-, illetve kartámlapolcok mellett a különféle méretű és vastagságú párnák a kanapék tökéletes „hozzávalóiként” teszik teljessé a nyüzsgő hétköznapokat és a pihenéssel töltött hétvégéket.

A márka az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet szentel annak, hogy minél több hasonló, a kanapék környezetét „átmelegítő” tárgy készüljön a Hannabi filozófiájához hűen: hazai gyártókkal együttműködésben, örök életre tervezve.

A márka japán hatású NANA szőnyegei néhány évvel ezelőtt mutatkoztak be – a kollekció letisztult darabjait egy kis, alföldi szőnyegszövő üzem munkatársai készítették, kiváló minőségű, tartós alapanyagokból. A most debütáló új gyapjúszőnyegek is itt, Papp Ferenc műhelyében készülnek hagyományos módon, kézi technikával.

A Hannabira jellemző minimalizmus az aktuális kollekcióban is visszaköszön: a gyapjú természetes szépsége, melegsége érvényesül a lakástextilekben, melyek nem utolsósorban könnyen tisztíthatók és rendkívül tartósak is.

Hogy az érdeklődők első kézből bizonyosodhassanak meg az új szőnyegek „szuperképességeiről”, a Hannabi budapesti főhadiszállásának előterében egy bemutatótermet alakított ki, ahol előzetes bejelentkezés nélkül, bárki tesztelheti a kész darabokat. De nemcsak a szőnyegek, hanem a tárgyalóbútorok is kipróbálhatók egy csésze finom kávé társaságában.

A design és az otthon szerelmesei a showroom falain túl, a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon is találkozhatnak a Hannabi márka termékeivel szeptember 24. és 26. között. A SOFT kollekció régebbről ismert és újonnan bemutatkozó darabjai – párnák, szőnyegek, lakástextilek – online rendelhetők a Hannabi weboldalán.

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük