„Válts ritmust!” | Itt vannak a DOT for You újdonságai

„Válts ritmust!” | Itt vannak a DOT for You újdonságai

Ha optimistán, tiszta lappal kezdenéd a 2021-es évet, van egy jó tippünk. A hazai DOT for You márka idén sem hagyja cserben a papír szerelmeseit: papírtermékeik a tőlük megszokott magas minőségben, limitált példányszámban készülnek, a minimáldesign jegyében. Fókuszban a kilégzésre megrajzolt kör és az ezer színben játszó Hold, jegyzettömbön és határidőnaplón. Mutatjuk!

Mindannyian bizakodóan tekintünk a következő naptári évre, remélve, hogy az sokkal jobb lesz, mint amilyen az előző volt. 2020 a DOT for You márka életében is kihívásokkal, nehézségekkel teli volt. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért vágott bele idén is a DOT for You csapata a prémium minőségű IRKA határidőnapló gyártásába, s választotta a 2021-es év mottójának a „Válts ritmust!” felkiáltást.

A márkát Baglyas Erika, a hazai képzőművészeti élet meghatározó alakja indította útjára 2015-ben: azóta minden évben más-más formát ölt a brand ikonikus terméke, a sorszámozott IRKA határidőnapló, amelyben évről évre megjelenik egy fontos, a márka számára meghatározó üzenet, mottó is. A korábbi években Timár Benedekkel együttműködésben újultak meg az IRKA határidőnaplók, ebben az évben pedig egy fiatal tervezőgrafikus, Gelley Márk Levente (a HYPEANDHYPER csapat tagja – a szerk.) is csatlakozott a DOT for You csapatához.

Az előrendelés a DOT for You webshopján már elindult, így érdemes minél előbb lecsapni a különleges papírtermékekre. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: határidőnapló, jegyzettömb, Budapest és Bécs inspirálta bullet journal notesz, valamint a nagy népszerűségnek örvendő IRKA BLANK dátum nélküli tervező, BUDAPEST poszter és egy őszinte, egyszerű üzeneteket közvetítő képeslapkollekció. Mutatjuk részletesen is az újdonságokat!

IRKA 2021 határidőnapló

Az IRKA több mint egy határidőnapló: naptár és notesz egyben, melyet minimalista design és szerkezet jellemzi. Kívül vászon borítású, keménytáblás a borítón arany prégeléssel, belül pedig 224 oldalon 100 grammos prémium papír cérnafűzéssel, jelzőszalaggal. Az IRKA egy olyan dátumozott napló, amely minimál keretrendszert kínál a napi, heti, havi teendőidnek és sok teret ad ezek személyre szabott megjelenítésére. A könyv elején éves és havi áttekintőt találunk, az IRKA alapszerkezete pedig heti bontásra épül. A heti nézetben szabadon szerkeszthetők a heti oldalpárok, minden héthez plusz egy pontozott oldal tartozik a jegyzetek számára. A napló második fele noteszként is használható, pontozott jegyzetoldalakból áll – ide jöhetnek a különféle projektek, listák, a nem dátumokhoz köthető teendők, feljegyzések. Az IRKA két jelzőszalagot tartalmaz, hogy könnyedén jelölhessünk a naptár és jegyzet részben is, külön-külön.

Az IRKA ebben az évben négyféle színben – fekete, málna, türkiz, okker – érhető el. Kifejezetten ajánljuk kreatívoknak, sokat jegyzetelőknek, szívesen firkálóknak, bullet journal fanoknak, és azoknak a tudatos vásárlóknak, akik egy szép, Magyarországon készült, prémium minőségű határidőnaplóval szeretnének átutazni a 2021-es éven. Az IRKA határidőnaplót jó szívvel ajánljuk azon cégvezetők figyelmébe is, akik valamilyen különleges, igazán egyedi ajándéktárggyal kedveskednének munkatársaiknak.

NOTES jegyzettömb

A NOTES asztali jegyzettömb 70 kitéphető, pontozott lapból áll és  kétféle színben – szürke és púder – készül. Kiváló jegyzeteléshez, rajzoláshoz, listák készítéséhez, kalligráfiagyakorláshoz, vagy csak úgy, hogy mindig legyen egy üres lap előtted – tervezéshez és gondolkodáshoz.

BÉCS és BUDAPEST FIRKA bullet journal notesz

A márka kétféle grafikával díszített FIRKA notesze a bullet journal szerelmeseit szólítja meg. A 160 oldalas napló prémium, FSC-minősített 100 grammos papírból, cérnafűzéssel készül, keménytáblával. A BÉCS inspirálta FIRKA notesz fekete, míg a BUDAPEST FIRKA háromféle színben – korall, fehérített korall, fekete – kapható,  A5-ös méretben. A borítót mindkét változat esetében ragyogó holoezüst prégelés teszi különlegessé, mely egy tradicionális könyvkötészeti díszítőtechnika.

A 2021-es IRKA határidőnaplót november 30-ig kedvezményesen tudjátok előrendelni: érdemes sietni, ugyanis – ahogy azt írtuk – a noteszek limitált példányszámban készülnek. Mindezeken kívül más meglepetéseket is tartogat a márka webshopja. Érdemes körülnézni!

Fotók: Baglyas Erika

DOT for You | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Erdő közepén, mégis a városban | Ultra Architects X InsideARCH
poland

Erdő közepén, mégis a városban | Ultra Architects X InsideARCH

Az Ultra Architects által tervezett családi ház a fák között, ugyanakkor mégis a lengyel fővárosban helyezkedik el. Természettel harmonizáló enteriőrjét az InsideARCH belsőépítészeti iroda jegyzi. A Varsó külterületén elhelyezkedő, egyszerű formavilágú családi ház az erdei kabinok és menedékhelyek meghitt hangulatát idézi meg. Homlokzatát vörösfenyő-burkolat fedi, aminek hatására jól illeszkedik környezetéhez
Highlights of Hungary 2020 | Háfra Noémi
community

Highlights of Hungary 2020 | Háfra Noémi

A Highlights történelmében először egy sportoló is csatlakozott a színes nagyköveti csapathoz. Háfra Noémi junior világbajnok kézilabdázó, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa a felkészülési szezon ellenére óriási lendülettel vetette bele magát jelöltjeinek felkutatásába. Háfra Noémit a kiváló teljesítményre való törekvés hajtja előre, éppen ezért rendkívül nagyra becsüli a Highlights misszióját,
Frissen debütált a Humans of MOME
news

Frissen debütált a Humans of MOME

A Humans of MOME című, frissen debütált kezdeményezés a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem megújuló médiastratégiáját kívánja erősíteni. A MOME a GetBeyond közösségimédia-szakértőivel együttműködve az egyetem történetében először dolgozik közösségimédia-jelenlétének megújításán és médiastratégiájának kreatív felépítésén. A Humans of New York híres Facebook-oldal mintájára debütált új tartalomtípus a Humans of MOME, amely az