fbpx
Nyomj Entert

Zenéből gasztro?

A 2020-as év egyértelmű slágerterméke lehet a Pebble by Otherware étkészlet. Nemcsak azokat célozza meg, akiknek fontos Földünk megóvása, hanem azok a tetszését is elnyerheti, akik szeretik a finom falatokat szép eszközökkel fogyasztani – akár út közben is.

Szöveg: Szolomayer Márk

A Pentatonic és az I am Other közös utazó étkészlete annyira szép, hogy még azok is kedvet kapnak tőle a túrázáshoz vagy kempingezéshez, akik alapvetően ritkán mennek erdők közelébe. Persze nem kizárólag a túrázók segítőtársa lehet a Pebble. A jelenlegi bizonytalan élethelyzetben mindenkinek ajánlanám, aki nem bízik meg egy akármilyen egyszer használatos műanyag étkészletben.

De hogy is jön ide a zene?

A háromszoros Grammy-díjas Pharrell Williams neve által fémjelzett I am Other designcég felkérésére készült el a Pebble, amelynek mottója „Bring-your-own cutlery”, azaz „Hozd a saját evőeszközöd”. A Pebble újrahasznosított CD-lemezekből készül, ezzel is elegánsan utalva a tárgy zenei gyökereire. Ráadásul így már kétszeresen is környezetbarát termékről beszélhetünk: újrahasznosított anyagból készül, valamint használatával mellőzhetjük az eldobható műanyag evőeszközöket. Nem beszélve arról, hogy természetesen a csomag teljes tartalma újrahasznosítható.

A csomag tartalmaz mindent, ami egy étkezéshez szükséges: kés, villa, kanál, evőpálcika és még szívószál is helyet kapott a tokban. Nem csak a tartalom lenyűgöző, a csomagolás is igen impozáns a maga letisztult kavicsformájával. A kavicsot „feltörve” érhetjük el a használni kívánt evőeszközt. A tok tetején található akasztóval a Pebble állandó kiegészítője lehet bármilyen táskának.

Az evőeszközkészlet ára 55 euró, ami teljesen elfogadható egy ilyen szépen kidolgozott, igényes és hasznos tárgyért. Tehát vegyünk és együnk!

The Pebble by Otherware | Web

Forrás: Wallpaper

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük