fbpx
Nyomj Entert

A BOTANIQ Turai Kastély lett Európa legjobb kastélyhotele

Újabb nemzetközi turisztikai elismerést szerzett a BOTANIQ Turai Kastély, amely most az International Travel Awards 2021 nemzetközi megmérettetés „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” díjában részesült.

A KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint száz ország szállodái és vendéglátó egységei indultak. Az International Travel Awards versenye során több mint háromezer nevezés érkezett a világ számos pontjáról, amelyből összesen ötszáz nevező juthatott tovább a döntőbe, ahol a szakmai zsűri végül kétszáz indulót jutalmazott díjjal az egyes kategóriákban.

A Schossberger Zsigmond báró megrendelésére, 1883-ban épült neoreneszánsz stílusú kastély a BDPST Group teljeskörű rekonstrukcióját követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt, és hamar az utazók egyik kedvenc úticéljává vált. A mesébe illő környezetben található, Loire menti kastélyok miliőjét idéző BOTANIQ Turai Kastély kiemelkedőn magas minőségű szállodaként és rendezvényhelyszínként hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában, az International Travel Awards díja pedig azt mutatja, hogy európai mércével is elismerésre méltó.

Forrás: Sajtóközlemény

BOTANIQ Turai Kastély | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük