A krajnai növényvilág él tovább a KRAYNA legújabb kozmetikumaiban

A krajnai növényvilág él tovább a KRAYNA legújabb kozmetikumaiban

A természet iránt érzett mély tiszteletből és csodálatból a KRAYNA vegán bőrápoló kozmetikumokat kínál számunkra. Fenntartható, állatkísérlet-mentes és 100%-ban növényi alapú. Patrycja Hølm és Anna Nawara, akik osztoznak a márka természet iránti szeretetében, megfontolt, mégis erőteljes designt adtak a termékekhez.


Krajna, a szelíd dombok, tavak, erdők és rétek földje, amely Nagy-Lengyelország és Pomeránia között húzódik. Bizonyára már azok az emberek is, akik először – közel 2500 évvel ezelőtt telepedtek le a régióban – tisztelték a helyi növényvilág különleges adottságait. Magvak, levelek és virágok gyűjtésével, fogyasztásával kapcsolódtak a természethez. Bár a KRAYNA két és fél évezreddel később már kihasználja a fejlett technológia előnyeit és a legmodernebb gépeket, azonban a cél még mindig az, hogy felhasználják azt – jelen esetben kozmetikumokhoz –, ami változatlanul nő közvetlen környezetünkben.

A duó a minimális beavatkozásra törekvő megközelítést alkalmazta, amely tükröződik a KRAYNA termékek megjelenésén is. Az átlátszó üvegcsomagolás gondosan kiválasztott módszereken alapszik: a szitanyomású fehér tinta az olaj tónusát ünnepli, így az ragyogni tud a felületen, a műanyag címkék is elmaradnak. Ehelyett a környezetbarát üveg és alumínium mellé kizárólag FSC©️– és PEFC©️-tanúsítvánnyal rendelkező, szigorú környezetvédelmi kritériumoknak megfelelő papírok kerülnek. A dombornyomás ugyanakkor a finomított bevonatok minimálisra csökkentett alkalmazását jelenti, a még tudatosabb gyártás érdekében.

A minimalista gondolkodásmód jegyében Hølm és Nawara elhagyták az illusztrációk, a CGI vagy a fényképek alkalmazását, és csak a betűtípusban rejlő lehetőségeket használják ki.

A KRAYNA új designjaiban főszerepet játszó két betűtípust úgy választották ki, hogy határozottan, mégis gyengéden fejezze ki a lényeget. A közel talpatlan betűtípussal való játék kecsessé és elegánssá teszi a termékek csomagolását.

KRAYNA | Web | Facebook | Instagram
Pat Hølm | Web | Instagram

továbbiak
Néhány évtized múlva visszahúzódhat az ózonlyuk?
strategy

Néhány évtized múlva visszahúzódhat az ózonlyuk?

Az ENSZ legújabb, január 9-i környezetvédelmi jelentése alapján az Antarktisz feletti ózonlyuk cirka négy évtized múlva meg is szűnhet, és már jelenleg is a gyógyulási folyamatban van. Mindez a nyolcvanas évek végén beiktatott szabályozásoknak köszönhető, amelyeket pont ezzel a célzattal eszközölt a nemzetközi közösség. De mi változik, ha meggyógyul az
Ha Budapest, akkor tetoválás! | TOP 5
lifestyle

Ha Budapest, akkor tetoválás! | TOP 5

Mai cikkünkben öt nagyon különböző stílusú budapesti tetoválóművészt gyüjtöttünk össze, akikre érdemes odafigyelni. Időről időre elgondolkozol rajta, hogy tetováltass, de még nem találtad meg a megfelelő művészt? Esetleg már a sokadik tetkódat tervezgeted? Bármelyikről is legyen szó, érdemes lehet megismerned a most következő művészeket, akik röviden mesélnek nekünk magukról és
Az újragyarmatosító „jóléti osztály” – interjú M. Sornarajah-val
business

Az újragyarmatosító „jóléti osztály” – interjú M. Sornarajah-val

A brit gyarmati időkben Srí Lankán született M. Sornarajah professzor szerint a világ szinte minden országában létezik már a kettős társadalom a multinacionális vállalatokból élő „jóléti osztálynak” köszönhetően. Ceylonon született még a gyarmati időkben. Srí Lanka gazdasága mára teljesen összeomlott. Milyen kilátásai vannak az országnak? 1948-ban vált az ország függetlenné