A sík– és térbeli dimenziók lenyűgöző játéka

A sík– és térbeli dimenziók lenyűgöző játéka

Az általuk készített egyedi bútorok és tapéták igazi eklektikus csodaországgá varázsolják a teret, vidámságot és optimizmust sugározva. Egy Curious Boy bútordarab örömöt és csodát hoz bármilyen térbe. Bemutatjuk a különleges olasz tervezőpárost, akik mindennek a megálmodói.

A csúcsminőségű tervezés, a szakszerű kivitelezés és a meglepő anyagok a kísérletezés vágyát jelzik. Gyakran olyan anyagokat építenek be, amelyeket általában nem használnak a luxusbútorok piacán. Elmondásuk alapján ez azért van, hogy minden egyes darabhoz hozzáadjanak némi intrikát és váratlan szépséget.

A tervezési folyamat mögött Curious Boy és Markus Benesch bajor-olasz kézművesek állnak, akik saját kezűleg gyártják és szerelik össze bútoraikat. Minden egyes darabot gondos türelemmel és odafigyeléssel készítenek el, majd minőségellenőrzést végeznek, mielőtt kiküldik az ügyfélnek.

Ez nem tapéta, ez művészet! A tapétaipar kollektív reakciója csupa hitetlenkedés volt 1996-ban, amikor először látott napvilágot digitálisan nyomtatott kollekciójuk. Kizárták a negatív kritikákat, főleg az olyanokat, hogy a kritikusok mit tekintenek művészetnek és mit nem, hisz az nem is érdekelte őket. Egyszerűen a szenvedélyüknek kezdtek élni, hogy szeretnének átalakítani tereket, falakat és tárgyakat, hogy csupa vidámsággal töltsék meg azokat.

Minden termék az adott térhez, lakáshoz igazítható és testreszabható, hogy tökéletesen illeszkedjen azokhoz. Ez magában foglalja a meglévő termékek változtatását, valamint a vásárló igényeinek megfelelő egyedi kialakításokat. A legtöbb grafika kialakításának köszönhetően szintén az érdeklődők igényeihez igazítható. A méretektől kezdve a színpalettákig, a tapéták anyagán át bármiben személyre szabott kivitelezést biztosítanak a vásárlóknak. A személyes konzultáció varázsa és építő ereje a legfontosabb egy ilyen megrendelés esetén. Számos felülettel dolgoznak, mint például papír, fa, textil vagy üveg.

Curious Boy | Web

továbbiak
Zene ihlette ételek | Sessions a Hard Rock Hotelben
Hard Rock Hotel

Zene ihlette ételek | Sessions a Hard Rock Hotelben

Egészen kicsi koromból fel tudok idézni olyan emlékeket, amikor Hard Rock Café feliratos pólókban láttam embereket, a ruhadarabokon pedig minden esetben ott díszelgett egy-egy város neve is. Budapesten bő tíz évvel ezelőtt jelent meg a legendás étteremlánc, 2022-ben pedig a Hard Rock Hotel is megnyitotta kapuit. Most lehetőségünk volt rá,
Pénteken minden a sajátos nevelési igényű gyerekekről szól majd Budapesten
lifestyle

Pénteken minden a sajátos nevelési igényű gyerekekről szól majd Budapesten

A KIKAPCS. Alapítvány a legmenőbb budapesti helyekkel karöltve dolgozik azon, hogy március 10-e a sajátos nevelési igényű gyerekek világnapja legyen. Március 10-e Budapest belvárosában nagyrészt a sajátos nevelési igényű gyerekekről és családjaikról fog szólni. A KIKAPCS. Alapítvány kezdeményezésében összefogott 28 budapesti vendéglátóhely, sportközpont és más márka, hogy segítsenek megajándékozni ezeket
Odessza varázsa – Interjú Jelena Jemcsukkal | Nyomtatott múltak
lifestyle

Odessza varázsa – Interjú Jelena Jemcsukkal | Nyomtatott múltak

Jelena Jemcsuk Kijevben nőtt fel, de még gyermekkorában az Egyesült Államokba emigrált a családjával. A Szovjetunió összeomlása után lehetősége nyílt visszatérni Ukrajnába, és amikor először látogatott el Odesszába, lenyűgözte a város hangulata. 2015-től kezdve négy éven át fényképezte a várost és az ott élő embereket – az így született könyv a