A természet inspirálta a NON+ AIR kollekcióját

A természet inspirálta a NON+ AIR kollekcióját

Gili Air szigetének nyugalmat árasztó hangulata egy lélegzetvételnyi kékben, a hazai NON+ új kollekciójában testesül meg.

A kollekció egészére jellemző kényelmes, sportos attitűd a könnyed és önfeledt létezés fontosságát hirdeti, hiszen ebben a fesztelen, felszabadult állapotban találhat az ember igazán önmagára. Ehhez elengedhetetlen, hogy kizökkenjünk a mindennapokból és átadjuk magunkat a természetnek.

A hely, ami bevéste magát a testembe, lelkembe, gondolataimba, nem más, mint GILI AIR – ahol a Föld és az ég között a kék megannyi árnyalata, a csend megtapasztalása, a hullámzás halk morajlása, a szél néma suttogása és az idő végtelen állandósága varázsolja el az embert. […] Ez az élmény annyira meghatározó volt számomra néhány hónappal ezelőtt, hogy muszáj volt ezt a kékséget átadni, és a ruhák nyelvére lefordítani.” – meséli Kiss Saci, a NON+ tervezője.

A minikollekció 15 darabja öt különböző, extra anyagból készült, ezek közt újdonság a NON+ kínálatában a közepes tónusú kékre mosott puha farmeranyag, a kollekció szuperkényelmes ülepes nadrágjának és A-vonalú szoknyájának alapanyaga.

Az AIR kollekció darabjai már kaphatók a NON+ webshopban és folyamatosan érkeznek a Showroomba is, ahol ezen a héten három napos nyitvatartással, szeptember 10. és 12. között várják a látogatókat.

Forrás: Sajtóközlemény

NON+ | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Budapest by Labrosse | Margitszigeti Víztorony
digitális

Budapest by Labrosse | Margitszigeti Víztorony

Százötvenkét fokon tekeredő kígyó sziszegve rajong, egész színpadot ölelő az élmény. A friss rockbanda koronától hézagos közönségét a sziget zöldjében őrjöngő, kiéhezett tömeg pótolja – kezek a magasban, virágos szemében a lángsugarú nyár, szájában VIP-buli dübörög. Szinte piramiskorú múltat idéznek a felhőtlen emlékek. Hullámsír-oh-száj pólóján a „givitbek”. Labrosse Dani különleges karakterei
Babaház újragondolva | Nejbi
poland

Babaház újragondolva | Nejbi

Gondosan megalkotott, minimalista formavilágú és szerethető játékszett, amely új szemszögből közelíti meg a babaház fogalmát: a Nejbi amellett, hogy fejleszti a kreatív gondolkodást és a térbeli érzékelést, játék útján segít a társadalmi érzékenység és más készségek elsajátításában. A lengyel Agnieszka Pluszczewicz tervezővel, a játék megalkotójával és megálmodójával beszélgettünk! INCLUSIVE sorozatunk
Ilyen lett a megújult Károlyi-Csekonics palota
architecture

Ilyen lett a megújult Károlyi-Csekonics palota

A palota Múzeum utcai szárnyában teljes körű műemléki rekonstrukció valósult meg, az egykori rezidencia Reviczky utcai részében pedig modern oktatási egységet kapott az épületet használó Károli Gáspár Református Egyetem. Mutatjuk! A Károlyi-Csekonics palota építtetői Csekonics Margit és férje, Károlyi István voltak. Csekonics Margit 1881-ben örökölte meg az ingatlant, majd nem