fbpx
Nyomj Entert

Ahol a közös jövőnk épül

A 31. Karpaczi Gazdasági Fórum a legnagyobb találkozási lehetőség Közép- és Kelet-Európában, ahol a közös jövőnk épül. Az eseményre Lengyelországban kerül sor szeptember 6. és 8. között.


A 31. Karpaczi Gazdasági Fórum Közép- és Kelet-Európa legnagyobb találkozási lehetősége, ahol nemcsak a biztonságpolitika, a gazdasági fejlődés lehetőségei, az aktuális kihívások és a válságokkal való megküzdés lesz a téma, hanem konkrét megoldási javaslatokat, innovatív ötleteket is bemutatnak. A Gazdasági Fórum nemzetközi jellege lehetőséget biztosít arra, hogy a sztereotípiákat legyőzzék a tények, és a véleményformálás tényszerű eszmecsere alapján történjen.

A három napos konferencia során több mint 300 vitát bonyolítanak le 4000 vendég részvételével, Európától kezdve, Közép-Ázsián át az Egyesült Államokig. Karpacz immár harmadik alkalommal rendezi meg a Gazdasági Fórumot, amely harminc éve hozza össze a politikai, gazdasági és társadalmi elitet. A konferenciát ahol az európai, ázsiai és észak-amerikai kormányok, a politikai és az üzleti élet, a tudomány és a kultúra képviselői vesznek részt a lengyel Foundation Institute for Eastern Studies szervezi.

A képhez tartozó alt jellemző üres; karpacz_logo.png a fájlnév

A gazdasági fórumnak idén a Gołębiewski Hotel fog otthont adni, szeptember 6. és 8. között, az idei mottó: „Európa az új kihívásokkal szemben.” A panelbeszélgetések több mint egy tucat témát fognak felölelni, többek között az ukrajnai háború, a biztonságpolitika, az energetika, az egészségügy, a nemzetközi politika, az innováció és a fenntartható fejlődés köré szervezve.

Az érdemi rész mellett a gazdasági fórum napirendjén kulturális és szabadidős rendezvények is szerepelnek. A korábbi évekhez hasonlóan a következő három kategóriában fog sor kerüni díjátadásra: az év embere, az év vállalata, és az év közép- és kelet-európai civil szervezete. Emellett bemutatásra kerül az SGH Varsói Közgazdasági Iskola és Gazdasági Fórum jelentésének 5. kiadása, amely az aktuális társadalmi-gazdasági trendekre, jelenségekre fókuszál.

A 31. Karpaczi Gazdasági Fórum programjáról és a regisztrációról bővebb információ az alábbi oldalon érhető el: 31st Economic Forum – XXXI Forum Ekonomiczne w Karpaczu (forum-ekonomiczne.pl).

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük