fbpx
Nyomj Entert

Autizmusban érintettek bevonásával hozta létre új albrandjét a NUBU

A®TYPICAL Nude by Nubu márkanév alatt mutatkozik be az az egyedi ruhakollekció, melynek grafikáit egy autizmusban érintett fiatal készítette.

A nemzetközi piacokon is elismert, 2007-ben alapított Nubu divatmárka tulajdonosa, Garam Judit Buday Kollárik Tímeával karöltve egy új brandet hozott létre, melynek darabjai már a webshopon és a Nubu üzleteiben is elérhetőek. A Magyarországon gyártott, fenntartható alapanyagokból készült ruhákon autizmusban érintett fiatal művészek által készített grafikák jelennek meg. Az autizmus világnapja alkalmából debütáló A®TYPICAL NUDE BY NUBU márka üzenete az autizmus kreatív világának bemutatása, és egymás elfogadásának, megértésének támogatása.

Az első kollekció grafikáit a 16 éves, autizmusban érintett gimnazista fiú, Buday Bence készítette. Bence kései beszédfejlődése miatt kiskorától rajzain keresztül fejezte ki érzéseit.

Az új márkához több híresség is csatlakozott már nagykövetként, köztük Árpa Attila, Bombera Krisztina, Epres Panni, Kárász Róbert, Király Linda, Kováts Adél és lánya Rozi, Rókusfalvy Lili, Süveg Márk (Saiid), Stohl Luca, Liptai Claudia, Pataki Ádám és még sokan mások.

NUBU | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük