Egy klasszikus ceruza is lehet digitális

Egy klasszikus ceruza is lehet digitális

A francia startup, az iskn a nagy múltú ceruzagyártó Faber-Castellel szövetkezve létrehozta azt a digitális rajztáblát, amelyre tulajdonképpen bármilyen ceruzával, bármilyen papírra rajzolhatunk. A piacon lévő hasonló termékekkel ellentétben a Repaper műanyag felületén egyáltalán nem csúszik meg a ceruza, olyan, mintha egy sima jegyzetfüzetbe skiccelnénk, mi több, itt is serceg a grafit a papíron – analóg érzet a digitális világban.

Hogy hogyan is működik? Válasszuk ki a kedvenc ceruzánkat, húzzuk fel rá a Repaper gyűrűt, csíptessünk a táblára egy általunk preferált, A5-ös méretű papírt és kezdhetünk is rajzolni. A mobiltelefonnal, tablettel vagy számítógéppel is összeköthető eszköz segítségével az így készült grafikák nem csak a papíron, de az adott képernyőn is megjelennek, még nagyobb szabadságot adva ezzel a kreatív alkotóknak. Ráadásul más digitális rajztáblákhoz hasonlóan a Repaper is nyomásérzékeny, vagyis kiválóan képes követni és megjeleníteni a ceruza vonalvastagságát.

Ha nektek is felkeltette az érdeklődéseteket a Repaper, egy különleges nyári akció keretében, a Faber-Castell ceruzát is tartalmazó pakkot erre a linkre kattintva most kedvezményesen be tudjátok szerezni.

iskn | Web | Facebook | Instagram
Faber-Castell | Web | Facebook | Instagram

Forrás: iskn

továbbiak
Új Közvetítések: az analóg találkozása a digitálissal
lifestyle

Új Közvetítések: az analóg találkozása a digitálissal

A debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ Új Közvetítések című kiállítása tizenhárom nemzetközi Y-generációs művész munkáin keresztül vizsgálja az internet művészetre gyakorolt hatását. Az interkulturális hatások mellett a digitális és analóg művészeti formák közötti átfedésekre is fényt vet. Szerző: Vanessa Murrell Török Krisztián Gábor kurátor megfogalmazása szerint: „A műalkotásokat
A magyar startup, amely megnehezíti a csalók dolgait
business

A magyar startup, amely megnehezíti a csalók dolgait

Személyazonosság lopás, multi-accounting és pszichológiai befolyásolás. A FinTech világában számos csalással kell szembenézniük a pénzügyi szolgáltatóknak és a felhasználóknak egyaránt. Kádár Tamással, a SEON társalapítójával és vezérigazgatóját kérdeztük arról, hogy mi is az a FinTech és az ő startupjuk miért a legjobb abban, hogy megelőzze a csalásokat ezen a területen.
A technológia a legegyszerűbb rész - interjú Dr. Jonathan Reichentallal
community

A technológia a legegyszerűbb rész - interjú Dr. Jonathan Reichentallal

Hol akadhat el az okos város megvalósítása, és hogyan lehetünk részesei egy ilyen jövőképnek mi is? Ki lehetne jobb interjúalany az okos városokkal kapcsolatos kérdéseink megválaszolásra, mint a Smart Cities for Dummies című bestseller szerzője és a kaliforniai Palo Alto korábbi informatikai ügyvezetője? Interjúnk Dr. Jonathan Reichentallal. A Szilícium-völgyi Palo