fbpx
Nyomj Entert

Folytatódik a Highlights of Hungary sikertörténete

Új lendülettel folyatódik a Highlights of Hungary kezdeményezés, amihez a tehetséggondozó intézményként működő Mathias Corvinus Collegium (MCC) is csatlakozik. Az MCC Fiatal Tehetség Különdíjat is alapít, amit a kiválasztott fiatal a jövő februári díjátadó gálán vehet majd át.

A Highlights of Hungary évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. Hagyományaikhoz híven idén is egy tíz főből álló nagyköveti csapat segíti az aktuális jelöltlista összeállítását: köztük Bagossy Norbert Fonogram-díjas zenész-énekessel, Nagy Viktor világ- és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázóval és Mádai Vivien televíziós műsorkészítővel. A nonprofit kezdeményezés nagykövetei két díjra jelölnek kiválóságokat a Kárpát-medencéből: az egyik a nagyköveti díj, a másik a közönségdíj, illetve most ezek mellé érkezik az MCC különdíja is.

„Egy-egy kiemelkedő teljesítmény bemutatása más fiatalokat is inspirálhat, ezért kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk a Highlights of Hungaryben egy saját különdíj alapításával is. Ráadásul ezzel az MCC közössége, vagyis egy, a kiválóságra különösen nyitott közeg adhat visszajelzést. A Fiatal Tehetség Díj alapítása mellett más területeken is segítjük a kezdeményezést, így például közös rendezvényeken népszerűsítjük a jobb teljesítményre ösztönző programot. Ezáltal az MCC közössége is jobban megismerheti a Highlights of Hungary nagyköveteit és eddigi díjazottjait” – fogalmazott Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója.

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük