Friss dizájnnal nyitott új éttermet a hummusbar

Friss dizájnnal nyitott új éttermet a hummusbar

A hummusbar a Socially gasztromarketing-ügynökségre bízta teljes arculati megújulását. A pandémia miatt az együttműködés fő célja kezdetben az online jelenlét koncepcionális felépítése volt, mára azonban a csomagolásmegújítás mellett már egy új üzlethelyiség kialakítását is megvalósították. A jövőben további tíz étterem redesignja várható.

Lassan egy éve bizonytalan a vendéglátás helyzete: folyamatos kihívásokkal és erőteljes piaci átrendeződéssel is számolniuk kell az éttermeknek. A fennálló helyzet azonban nemcsak veszélyt, de lehetőségeket is rejt magában. Szemmel látható például, hogy több étterem magasabb fokozatra kapcsolt: aki tudja és teheti, még inkább a belső folyamatok fejlesztésére, valamint a szortiment és vendégélmény növelésére fókuszál.

Így tesz Magyarország első humuszra specializálódott étteremlánca, a hummusbar is, amely amellett, hogy új üzletet nyitott és fejleszti termékkínálatát, teljes arculatmegújításon is dolgozik a Socially gasztromarketing-ügynökség segítségével.

Amellett, hogy a Socially csapata a teljes kommunikációért is felel, Csontos Eszter art director és Varga Luca belsőépítész közösen tervezte meg az Allee bevásárlóközpontban megnyitott legújabb hummusbart, ami mintául szolgál majd a többi étterem átalakításához is.

Korábbi együttműködésünk és eddigi munkáink alapján hatalmas bizalmat szavazott meg nekünk a hummusbar. Külön öröm számunkra, hogy a marketingfeladatok mellett az enteriőr- és arculatfrissítésre is kiterjed a feladatkörünk, hiszen pontosan ebben hiszünk – egy márkaélmény így tud teljessé válni” – mondta el Varga Sári, a Socially alapítója.

Az elkövetkező hónapokban a megszokott hummusbar-design tehát változni fog. A megújulás célja elsősorban az volt, hogy az étteremben kapható ételekre jellemző frissesség és tradíció mai modern, kortárs elemekkel egészüljön ki a belső térben is.

Ha a hummusbar kínálatára gondolok, az első dolog, ami eszembe jut, az a frissesség. Friss alapanyagok, vibráló fűszerek. Ehhez illő arculatfrissítést álmodtunk meg. A korábbi belső terek kifejezetten meleg árnyalatúak voltak, alapszíneik nagyon közel álltak egymáshoz, ezért behoztunk egy újabb árnyalatot, ami mindezt kiegyensúlyozza. A kortárs érzést erősíti a perforált lemezzel megjelenő új textúra is, ami nemcsak az enteriőrben működik jól, de a vizuális anyagok, fotózások alkalmával is előszeretettel használjuk. A belső térben megjelenő új tipográfia pedig nemcsak egyszerű dekorációs elem, hanem része az általunk kidolgozott új, egységes arculati rendszernek” – mondta el Csontos Eszter a Socially art directora.

Stratégia: Varga Sári
Designkoncepció, grafika: Csontos Eszter
3D látványterv: Varga Luca
Fotó: Bodnár Zsófi + Puskás Nóri
Projekt manager: Zboznovits Lilla
Szövegíró: Márton Levente

hummusbar | Web | Facebook | Instagram
Socially | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

továbbiak
Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat
branding

Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat

Átadták a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat, a nyertesek és legjobb pályázók műveit a Néprajzi Múzeumban állítják ki október 7. és 30. között. A Budapest Design Week nyitóeseményén immár hagyomány, hogy kiosztják a magyar designszakma két fontos elismerését, a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat.
Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones
business

Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones

A The Knotty Ones története olyan, mint egy modern népmese: három egykori kollégiumi szobatárs, Akvilė, Danutė és Sandra elhatározták, hogy szeretnének valamit tenni annak érdekében, hogy szeretett hagyományaikat népszerűsítsék. A márka viszont amellett, hogy a litván kulturális örökséget önti modern formába, nagyon fontos társadalmi üzenetet is hordoz. Annak érdekében, hogy
Ruházati kollekcióval bővül az YKRA
branding

Ruházati kollekcióval bővül az YKRA

Új kollekcióval üdvözli az őszi szezont az YKRA – ezúttal viszont már nemcsak a hátizsákok között válogathatunk, hanem ruhatárunkba is csempészhetünk új darabokat a magyar márkától. Lakatos Balázs, a márka alapítója elmondása szerint a tavaly tíz éves brand régóta dédelgetett álma egy ruhakollekció megvalósítása. A frissen debütált YKRA APPAREL kollekcióról Balázzsal