Friss dizájnnal nyitott új éttermet a hummusbar

Friss dizájnnal nyitott új éttermet a hummusbar

A hummusbar a Socially gasztromarketing-ügynökségre bízta teljes arculati megújulását. A pandémia miatt az együttműködés fő célja kezdetben az online jelenlét koncepcionális felépítése volt, mára azonban a csomagolásmegújítás mellett már egy új üzlethelyiség kialakítását is megvalósították. A jövőben további tíz étterem redesignja várható.

Lassan egy éve bizonytalan a vendéglátás helyzete: folyamatos kihívásokkal és erőteljes piaci átrendeződéssel is számolniuk kell az éttermeknek. A fennálló helyzet azonban nemcsak veszélyt, de lehetőségeket is rejt magában. Szemmel látható például, hogy több étterem magasabb fokozatra kapcsolt: aki tudja és teheti, még inkább a belső folyamatok fejlesztésére, valamint a szortiment és vendégélmény növelésére fókuszál.

Így tesz Magyarország első humuszra specializálódott étteremlánca, a hummusbar is, amely amellett, hogy új üzletet nyitott és fejleszti termékkínálatát, teljes arculatmegújításon is dolgozik a Socially gasztromarketing-ügynökség segítségével.

Amellett, hogy a Socially csapata a teljes kommunikációért is felel, Csontos Eszter art director és Varga Luca belsőépítész közösen tervezte meg az Allee bevásárlóközpontban megnyitott legújabb hummusbart, ami mintául szolgál majd a többi étterem átalakításához is.

Korábbi együttműködésünk és eddigi munkáink alapján hatalmas bizalmat szavazott meg nekünk a hummusbar. Külön öröm számunkra, hogy a marketingfeladatok mellett az enteriőr- és arculatfrissítésre is kiterjed a feladatkörünk, hiszen pontosan ebben hiszünk – egy márkaélmény így tud teljessé válni” – mondta el Varga Sári, a Socially alapítója.

Az elkövetkező hónapokban a megszokott hummusbar-design tehát változni fog. A megújulás célja elsősorban az volt, hogy az étteremben kapható ételekre jellemző frissesség és tradíció mai modern, kortárs elemekkel egészüljön ki a belső térben is.

Ha a hummusbar kínálatára gondolok, az első dolog, ami eszembe jut, az a frissesség. Friss alapanyagok, vibráló fűszerek. Ehhez illő arculatfrissítést álmodtunk meg. A korábbi belső terek kifejezetten meleg árnyalatúak voltak, alapszíneik nagyon közel álltak egymáshoz, ezért behoztunk egy újabb árnyalatot, ami mindezt kiegyensúlyozza. A kortárs érzést erősíti a perforált lemezzel megjelenő új textúra is, ami nemcsak az enteriőrben működik jól, de a vizuális anyagok, fotózások alkalmával is előszeretettel használjuk. A belső térben megjelenő új tipográfia pedig nemcsak egyszerű dekorációs elem, hanem része az általunk kidolgozott új, egységes arculati rendszernek” – mondta el Csontos Eszter a Socially art directora.

Stratégia: Varga Sári
Designkoncepció, grafika: Csontos Eszter
3D látványterv: Varga Luca
Fotó: Bodnár Zsófi + Puskás Nóri
Projekt manager: Zboznovits Lilla
Szövegíró: Márton Levente

hummusbar | Web | Facebook | Instagram
Socially | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

továbbiak
Kelet-Európa legjobb zero waste márkái | TOP 5
art

Kelet-Európa legjobb zero waste márkái | TOP 5

A fenntarthatóság figyelembevétele ma már nemcsak alapvető elvárás egy sikeres márka esetén, hanem sokszor kevés is. A hitelesség, a cél elérése iránti elkötelezettség és a termékek iránti szerelem kombinációja valóban csodákra képes. Ez a válogatás nem a slow fashionre fókuszál, hanem olyan használati tárgyakra, termékekre, amelyek mindennapjaink részét képzik. Olyan
SOC/MOD 2. rész | Információs Kutatóintézet, Kijev
east

SOC/MOD 2. rész | Információs Kutatóintézet, Kijev

SOC/MOD cikksorozatunk második fejezetében az ukrán fővárosba kirándulunk. Az 1971-ben átadott egykori kutatóintézet és könyvtár expresszív formájával hívja fel magára a figyelmet: ez volt Kijev első függönyfalas toronyháza. Készítettünk belőle egy miniatűr változatot, amit te is beszerezhetsz webshopunkban! Szerző: Kovács Dániel Ukrajna a Szovjetunió második legnagyobb köztársasága volt, Kijev
Csak semmi sallang | Balatonic
gasztronómia

Csak semmi sallang | Balatonic

Egy tonik, amely nem elnyomja, hanem kiemeli a gin ízjegyeit, mindemellett Magyarország egyik ikonikus és inspiráló helye, a Balaton előtt is tiszteleg: itt van a nyár új, kedvenc, természetes és minőségi itala, a Balatonic! Sebestyén Norbert nagy gin-tonikrajongóként egy barátjával, későbbi üzlettársával együtt álmodta meg a Balatonic italt. „Rengeteg hazai