fbpx
Nyomj Entert

Hamarosan indul a Warsaw Home & Contract!

A pandémia miatt a Warsaw Home & Contract ideiglenesen szünetelt, de Közép-Kelet-Európa legnagyobb designvására újra visszatér. Az idén ötödik alkalommal megrendezett esemény témája a Reunion nevet kapta és október 27-30. között, a Ptak Warsaw Expo helyszínén tartják meg, ahol ötszáz lengyel és nemzetközi kiállító munkáit fedezhetjük fel.

A lengyel bútoripar hagyományainak köszönhetően Varsó megfelelő helyszín egy ilyen nagy léptékű designesemény befogadására. A designvásár idén nagyobb, száznegyvenötezer négyzetméteren terül el, aminek köszönhetően Közép-Kelet-Európa legnagyobb designvásárává vált. A Warsaw Home & Contract az eddigiekhez hasonlóan építészeket, belsőépítészeket, ingatlan- és vendéglátóipari szakembereket, valamint a design szerelmeseit hozza össze.

A Ptak Warsaw Expo helyszínén öt tematikus bemutatón tájékozódhatunk új trendekről és innovációkról, amelyeket a termékkategóriák széles skáláján vonultatnak fel, melyek a Warsaw Home Furniture (bútorok), Warsaw Home Textile (textilek), Warsaw Home Light (világítótestek), Warsaw Home Kitchen (konyha) és a Warsaw Home Build (az építőipart és belsőépítészetet megcélzó kategória). A látogatók továbbá fórumokra, workshopokra, előadásokra is mehetnek. Emellett olyan kiállításokat is megtekinthetnek, mint az IDEAS (Ideák) tárlat, amelyet a Warsaw Home & Contract alapítója, Kasia Ptak kurált és feltörekvő építészek, valamint tervezők által megálmodott innovatív koncepciókat mutat be.

Warsaw Home & Contract | Web | Facebook | Instagram

Forrás: designboom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük