fbpx
Nyomj Entert

Hamarosan nyit a főváros legújabb designpiaca, a Makers Market Budapest

A budapesti designereket és kézműves alkotókat bemutató Makers of Budapest projekt legújabb kezdeményezéseként valósul meg a MAKERS MARKET BUDAPEST, egy havi rendszerességű vásár, ahol egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhatunk.

A vásáron bemutatkozó kézzel készített tervezői tárgyak egyéni karakterük megfogalmazásán keresztül egyszerre képviselnek lokális és globális kulturális értéket a kortárs design élvonalában. Az eseménysorozat szervezői, Boldizsár Károly és Hoffmann Petra komoly tapasztalatot szereztek az elmúlt évek során design piacok és iparművészeti vásárok területén, résztvevőként és szervezőként egyaránt.

“A vásáron való részvétel meghívásos alapon, a kurátori csapat egyhangú támogatása mellett történik. A mennyiség helyett a minőségre fektetjük a hangsúlyt, számunkra az a fontos, hogy az eseményen a kortárs hazai design szélesebb körben és minél magasabb minőségben legyen jelen” – mondják a szervezők.

Az első vásár november 14-én nyílik, helyszíne a Turbina Kulturális Központ, egy izgalmas és friss összművészeti kulturális befogadótér Józsefváros szívében.

Makers Market Budapest: November 14. Vasárnap 10.00 – 16.00
Helyszín: TURBINA, 1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

Fotók: Rácmolnár Milán
Forrás: Sajtóanyag

Makers of Budapest | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük