Hazai. Friss. Független. | PólóNeked

Hazai. Friss. Független. | PólóNeked

Hiányérzetük támadt, ezért egy lelkes grafikusokból álló csapat összeállt, hogy olyan ruhadarabokat alkossanak, amelyeket mindenki szívesen a birtokába venne. Így született meg a PólóNeked. Mutatjuk!

A PólóNeked segítségével válogatott hazai grafikusok munkáit szerezhetjük be és viselhetjük magunkon, vagy használhatjuk akár dekorációként. A projekt ötlete Kocsis Csaba tervezőgrafikustól ered, aki később meghívásos alapon további alkotókat kért fel egyedi minták és grafikák létrehozására. A teljes csapatot olyan tervezők erősítik, mint a Halisten stúdió grafikusai, Szécsi Judit Olga, Szép Bíró Erika és Zengővári Judit – csak hogy néhány példát említsünk.

A márka elnevezése ne tévesszen meg senkit, a PólóNeked széles és változatos termékpalettával indul. Különböző fazonú férfi, női és gyerek pólók, pulóverek közül válogathatunk, de tornazsákot, vászontáskát, zuhanyfüggönyt és strandtörölközőt, illetve különböző fali dekorációs tárgyakat is megtalálhatunk kínálatukban.

Ha ez még mindig nem lenne elég, akár saját tervezésű ruhadarabokat, kiegészítőket is létrehozhatunk segítségükkel. Erre szolgál a márka weboldalán kifejlesztett Kreátor online szerkesztő, amelyben szabadon válogathatunk a rendelkezésre álló, minőségi mintakészletből, de akár saját rajzunkat is feltölthetjük, ha még személyesebb terméket szeretnénk alkotni.

Jó hír, hogy a PólóNeked oldala július 6-ától indul, így hamarosan ti is válogathattok majd az egyedi termékek közül. A projekt indulása után is érdemes lesz majd visszalátogatni az oldalra: a PólóNeked csapata időszakosan újabb designerekkel bővül majd, illetve a jelenlegi tervezőktől is várható további friss minták megjelenése.

A PólóNeked kreatív csapata mögött az Avadoo Design Studio áll.
Arculat: Varga Tünde
Marketing csapat: Madic
Fotók: Somornai Tamás

PólóNeked | Web | Instagram

továbbiak
Betonból is készülhet villanykapcsoló
design

Betonból is készülhet villanykapcsoló

A legszebben megtervezett lakásbelsőkben is előfordul, hogy bezavar az összképbe egy kevésbé esztétikus, műanyag villanykapcsoló. De nem csak a szemet zavarhatja a műanyag eszköz – taktilitás szempontjából sem a legoptimálisabb megoldás, mindemellett környezettudatosnak sem mondható. Az egyedi, betonból készült villanykapcsolók ötlete Kasza Gábor fejéből pattant ki, miközben az anyaggal kísérletezett. Az
Diákszálló a Karib-szigeteken | Project Grenada
architecture

Diákszálló a Karib-szigeteken | Project Grenada

Amikor a kijevi bázisú építész, Artem Trigubcsak megbízást kapott egy karibi diákszálló tervezésére, a jól bevált formulához nyúlt, és a trópusi környezetre brutalista stílusú épületet álmodott. Nem tudjuk, miért, talán a brazil előképek miatt, de imádjuk a dús, élénkzöld trópusi növényzet [https://hypeandhyper.com/cseh-design-a-costa-rica-i-dzsungelben-atelier-villa/] és a szürke, brutalista épületek
Vitorlaházak az óceánon
news

Vitorlaházak az óceánon

Sokan gondolkoznak azon, hogyan lehetne megmenteni a klímaváltozás miatt áradással fenyegetett óceánparti területeket. Mutatunk egy újabb megoldást, ezúttal egy fülöp-szigeteki stúdiótól. A klímaváltozás következtében növekvő óceánszint miatt rengeteg település kerülhet veszélybe [https://hypeandhyper.com/riiki-szigetkozi-lebeges-a-csendes-oceanon/], sokkoló módon akár már a következő 50 évben. A manilai DADA Design [http://www.dada.