fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Ilyen fesztiválokra mennénk idén is

Az utóbbi évtizedekben a fiatalok többsége fesztiválokon töltötte a nyarát. Míg tavaly sokan kényszerültünk rá arra, hogy a fesztiválokat elfelejtve más szórakozási formákat válasszunk, idén ismét sok rendezvény nyitja meg kapuit. Aktuális projektválogatásunkban kedvenc fesztiválarculatainkat mutatjuk be. Jó szórakozást!

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy ma már egyetlen szervezet, szerveződés sem tudja kellőképpen propagálni magát igényes arculat nélkül. Így van ez a fesztiválok esetében is. Egy fesztiválarculat nemcsak kinézetében kell, hogy feltűnő és hívogató legyen, hanem funkcionalitásában is meg kell állnia a helyét.

Mivel hasonló rendezvényeken a látogatók nem feltétlenül vannak beszámítható állapotban, egy elhibázott grafikai felület akár végzetes következményekkel is járhat. Egy rendezvény arculata a látogatóirányítás és a vizuális kommunikáció új szintjét hozhatja el. Ahány fesztivál, annyiféle felület és tér áll rendelkezésre a tervezett vizuális szabályrendszer számára. Mindegyik egytől egyig izgalmas kihívás grafikusainknak.

Most különböző fesztiválarculatokból hozunk ízelítőt Norvégiától az Egyesült Királyságig: tarts velünk!

CODA Oslo International Dance Festival | Oslo, Norvégia
Tank Design
Oda Wahl


Blanc! N.12 | Barcelona, Spanyolország
Pràctica
Gimmewings Studio


Degusto | Montevideo, Uruguay
Atolón de Mororoa
Andrés Amodio
Diego Prestes


Grafist22 – Istanbul Graphic Design Week | Isztambul, Törökország
Volkan Ölmez
Fol .


Kino-Eye Film Festival 2020 | Dundee, Egyesült Királyság
Kyle Lamond


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük