Itt a Telep és a 235 vagány kapszulakollekciója!

Itt a Telep és a 235 vagány kapszulakollekciója!

A legalább egy évtizede jó barátságot ápoló kultikus Telep és a filmgyártásban és vizuális tartalomgyártásban jártas 235 most közös projektre adta a fejét: kapszulakollekciójuk a Madách tér nagysága előtt tiszteleg.


A Madách megkerülhetetlen. A Madách fogalom.
Tudja ezt jól a tér ikonikussá vált szpotja, a vendéglátóhelyként és galériaként üzemelő Telep és a filmgyártásban és vizuális tartalomgyártásban jártas 235 is.  A környék két megkerülhetetlen szereplője legalább egy évtizede jó barátságot ápol egymással és úgy érezték, „jó szomszédokként” épp itt az ideje, hogy összeadják, amijük van. Így született meg az a kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

”If you want a better neighborhood be a better neighbor” – hangzik a kapszulakollekció mottója, ahol inside joke-ok, áthallásos szövegek és releváns grafikai világ találkozik egymással. A Madách-esszenciára a 235 által elkészített grafikák és a hozzá megálmodott egyedi analóg fotósorozat is ráerősít – a képeken olyan ismert fotósok, rendezők, street art és tetováló művészek, Dj-k, producerek, grafikusok öltöznek a kollekció darabjaiba, akik maguk is a Madách téri kreatív ökoszisztéma emblematikus szereplői.

A kollekció mindegyik darabja kivételes: a kínálatban találunk például olyan pólót és pulcsit, mely a Madách téri „parkoló fiúk” előtt tiszteleg, de akad olyan darab is, mely a kreatív alkotói közeg tagjaira, az éjszakába nyúló beszélgetésekre, a Telep Galériájában vagy a 235 filmes produkciói körül megforduló különféle művészeti projektekre, szereplőkre utal.

December 16-án este, a kiállításmegnyitóval egybekötött release partyn Garai Gábor, Juhász Péter és Miki357 analóg fotói mutatkoznak be.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

Forrás: Sajtóanyag

továbbiak
Hordható ételek, ehető divat
divat

Hordható ételek, ehető divat

A Tasty (Ízletes) névre keresztelt kollekció egy moszkvai testvérpár különleges kollaborációja. Nensi Avetisiant divattervezőként az örmény felmenői és a fenntarthatóság friss újraértelmezése inspirálják, miközben Bella, a húga cukrászként az ízekkel közvetít emlékeket. A food design új szintje! Nensi márkájának egyik legtöbbször visszatérő eleme az örmény templomok mennyezetét imitáló feszes struktúra.
A holnap problémáit nem lehet a tegnap technológiájával megoldani | Exkluzív interjú Matthias Berningerrel, a Bayer alelnökével
business

A holnap problémáit nem lehet a tegnap technológiájával megoldani | Exkluzív interjú Matthias Berningerrel, a Bayer alelnökével

Az európai innováció vesztéről, fenntarthatóságról és digitalizációról, a mezőgazdaság jövőjéről és a tömegek uralmáról beszélgettünk Matthias Berningerrel, a Bayer közügyekért, tudományért és fenntarthatóságért felelős alelnökével. A jövőnk összes égető kérdése, egy olyan cég szemüvegén keresztül, amely többet költ fejlesztésre és kutatásra az agráriumban, mint bármelyik más vállalat vagy ország a
Rejtett univerzumok – káprázatos barlangok a régióból | TOP 5
poland

Rejtett univerzumok – káprázatos barlangok a régióból | TOP 5

A barlangok olyan természeti csodákat rejtenek, amelyeket még elképzelni se tudnánk. Talán el sem hinnénk, ha nem látnánk a saját szemünkkel. Éppen ezért a föld szilárd kérgében található univerzumok lenyűgöző világát most a felszínre hozzuk! Következzenek tehát kedvenc barlangjaink a régióból, melyek mind biztonságosan és kényelmesen fedezhetőek fel – kiépített útvonalakon,