fbpx
Nyomj Entert

Itt a Telep és a 235 vagány kapszulakollekciója!

A legalább egy évtizede jó barátságot ápoló kultikus Telep és a filmgyártásban és vizuális tartalomgyártásban jártas 235 most közös projektre adta a fejét: kapszulakollekciójuk a Madách tér nagysága előtt tiszteleg.


A Madách megkerülhetetlen. A Madách fogalom.
Tudja ezt jól a tér ikonikussá vált szpotja, a vendéglátóhelyként és galériaként üzemelő Telep és a filmgyártásban és vizuális tartalomgyártásban jártas 235 is.  A környék két megkerülhetetlen szereplője legalább egy évtizede jó barátságot ápol egymással és úgy érezték, „jó szomszédokként” épp itt az ideje, hogy összeadják, amijük van. Így született meg az a kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

”If you want a better neighborhood be a better neighbor” – hangzik a kapszulakollekció mottója, ahol inside joke-ok, áthallásos szövegek és releváns grafikai világ találkozik egymással. A Madách-esszenciára a 235 által elkészített grafikák és a hozzá megálmodott egyedi analóg fotósorozat is ráerősít – a képeken olyan ismert fotósok, rendezők, street art és tetováló művészek, Dj-k, producerek, grafikusok öltöznek a kollekció darabjaiba, akik maguk is a Madách téri kreatív ökoszisztéma emblematikus szereplői.

A kollekció mindegyik darabja kivételes: a kínálatban találunk például olyan pólót és pulcsit, mely a Madách téri „parkoló fiúk” előtt tiszteleg, de akad olyan darab is, mely a kreatív alkotói közeg tagjaira, az éjszakába nyúló beszélgetésekre, a Telep Galériájában vagy a 235 filmes produkciói körül megforduló különféle művészeti projektekre, szereplőkre utal. 

December 16-án este, a kiállításmegnyitóval egybekötött release partyn Garai Gábor, Juhász Péter és Miki357 analóg fotói mutatkoznak be.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

Forrás: Sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük