fbpx
Nyomj Entert

Több száz mentorált kap ingyenes gasztronómiai tudást | Elindult a Piqniq 2.0

A Piqniq Budapest és a Mastercard 2020-as Tanulj, fejlődj! Nagykép a gasztronómiáról  kampányának sikere után megszületett a Piqniq 2.0, amelyben a tudásmegosztásra és a tapasztalásra került a hangsúly.


A kampányban szakmabelieket és a gasztronómia iránt magasabb szinten érdeklődőket egyaránt megszólítanak a tartalmaikkal, amelyek között videók, podcast sorozat, riportok és tudás gyűjtemények kapnak helyet, illetve új elemként elindul a Piqniq patron mentorprogram is.

A Piqniq célja egy aktív gasztronómiához köthető közösség létrehozása, melynek alapja és fő értéke a tudásmegosztás. A „közösbe” minden a saját területén elismert szakember, Piqniq Patron beletehet, legyen szó akár egyéni mentorálásról, workshopról, vagy üzembejárásról, majd ezekre a felajánlásokra a piqniq közösség tanulni, fejlődni kívánó tagjai motivációs levél küldésével jelentkezhetnek.

A Patronok listája folyamatosan bővül, de az alábbiakra már most is lehet jelentkezni a piqniq.hu/piqniq-pro/ oldalon:

– Lokalitás és természetközeliség a Salt borlapján – Borkóstolás és beszélgetés Boldizsár Mátéval, a Salt étterem vezetőjével. A jelentkezők megtudhatják, hogyan áll össze egy Michelin-csillagos hely borlapja és képet kaphatnak arról, hogyan lehet egy étterem kínálatának kialakításánál szempontként kezelni a fenntarthatóságot.

– Megtartás, motiváció, fluktuáció, kiégés – Kommunikációs workshop az élhető munkahelyekért Csatlós Csilla coach vezetésével. A kiégés területén járatos business coach segítséget ad a jelenség tüneteinek felismerésére, és gyakorlati tippeket ad, hogyan küzdhetünk ellene.

– Munkáltatói márkaépítés, employer branding – Workshop a Dreher HR és vállalati kapcsolatok igazgatójával. A jelentkezők megtudhatják, hogy miért fontos a munkáltatói márkaépítés,  és részt vehetnek a Dreher múzeum- és gyárlátogatásán.

– Hogyan indítsd el a gasztroblogodat? – Workshop Magyarország közismert gasztrobloggerével, Kárai Dáviddal.

– Cukrászati workshop és fél éves mentorálás, melyet Szász Kinga a Chochou alapítója ajánlott fel a Piqniq közösségnek. A résztvevők megtudhatják, hogyan lehet eljutni az otthoni sütőtől a saját cukrászatig, illetve képet kaphatnak arról, hogy mi van a cukormáz alatt.

– Hogyan tartsd meg a dolgozóidat? – Vezetői motivációs előadás és gyárlátogatás az Eisbergtől. A résztvevők tudást szerezhetnek arról, hogyan lehet motiválni a dolgozókat és elkerülni a magas fluktuációt. 

– Hogyan indítsd el a gasztrovállalkozásod? – Üzletnyitási workshop Sziszi, a Grumpy tulajdonosának szemével. A mentoráltak tippeket kaphatnak, hogyan lehet egy új üzlet koncepcióját kialakítani, és képet kaphatnak az ehhez szükséges folyamatokról.

– Mindent a magyar rizsről – Látványfőzéssel egybekötött workshop a magyar rizs múltjáról, a benne rejlő lehetőségekről Valentinyi Fruzsinával, a Valoryz vezetőjével és Várvizi Péter cheffel.

– Környezettudatos higiénia a vendéglátásban – Workshoppal egybekötött gyárlátogatás a Cleaneco üzemében Juhász András tulajdonossal. A programra jelentkezők tippeket kaphatnak arra, hogyan zöldítsék a saját vállalkozásukat lépésről lépésre.

Piqniq Budapest | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük