fbpx
Nyomj Entert

Japán minimalizmus és street food bár elegye: íme, a CUDO!

A CUDO vegán sushi étterem Poznan után most Wroclawban is megnyitotta kapuit. Az új helyszín esztétikáját a japán minimalizmus, a street food bárok hangulata és az étterem színes sushi tekercsei ihlették. A narancssárga színben úszó enteriőr tervét Ewa Dulcet lengyel tervező jegyzi. Mutatjuk!


Az étterem vendégtere három fő zónára oszlik: az első – a legbékésebb – egy nagy kerek asztallal ellátott, a többi helyiségtől elválasztott tér, amelyet a közös étkezéseknek szánnak. A második a bárpult mellett húzódik, közvetlen kilátással a nyitott konyhára és a bárra, a harmadik pedig a helyiség leghosszabb fala mentén található, ahol kettő- és négyszemélyes asztalok sorakoznak.

A teret domináló narancssárga szín fontos szerepet játszik az étterem hangulatának megteremtésében: különböző anyagokban, textúrákban és több árnyalatban is visszaköszön. Az enteriőr további meghatározó eleme a kör formával való játék, ami a hajlított szerkezetű székek, a falikárpit és a közösségi asztal részleteiben is feltűnik. Az étterem hangulatát tovább emelik a különböző lengyel tervezőktől származó tárgyak, mint például a helyiségeket díszítő Luzyce üveglámpák; a poznańi Neonist művész által jegyzett neonfelirat a bár fölött, vagy a Romanczuki kerámiastúdió által készített színes étkészlet is.

Fotók: MIGDAŁ Studio

Forrás: Label

Ewa Dulcet | Instagram
CUDO | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük