Joanna Wzorek: képeslapok Lengyelországból

Joanna Wzorek: képeslapok Lengyelországból

Elhagyni szülőhazánkat nem mindig egyszerű, visszatérni pedig olyan érzés, mintha egy nagy adag nosztalgia nehezedne a vállunkra. Joanna Wzorek lengyel származású, londoni székhelyű fotós új projektje hódolat szülőföldjének egy zine-be foglalva. A világjárvány okozta lezárások alatt Joanna Londonban ragadt, ekkor fogalmazódott meg benne a projekt az érzéssel együtt, mely sokunknak ismerős: vágyakozás egy múltbéli helyre, időszakba amit az idő közben megszépített.

A zine címe: Summer, farewell, tartalma pedig egy nyárral és nosztalgiával átitatott fotósorozat a lengyel vidékről és a nyár pillanatairól Joanna szemszögéből. A már Lengyelországban készített fotók romanticizált, de nyers pillanatai a nosztalgikus utazásnak, melyek Joanna gyerekkorának emlékeit elevenítik fel a visszatérés kettős érzéseivel.


Joanna Wzorek | Web | Instagram

Forrás: AnOthermag

továbbiak
A Kárpátokba tervezett ökotudatos kabinházat Marc Thorpe
east

A Kárpátokba tervezett ökotudatos kabinházat Marc Thorpe

Az amerikai építész, Marc Thorpe tervezi a román Tara Luanei hotel bővítményeként épülő kabinházakat, melyeket a fenntarthatóság, a román vernakuláris építészet és a minimalizmus inspirálta. A kabinok építése idén nyáron kezdődik. A Canton House névre keresztelt projekt keretein belül Thorpe Romániában, a Kárpátokban található hotelhez olyan kabinházakat tervez, amelyek közműcsatlakozás
HIGHLIGHTS | Designdrogériák
branding

HIGHLIGHTS | Designdrogériák

Sokszor egy egyszerű drogériában leljük meg azt, amit keresünk, ugyanis ezekben a boltokban megtalálható a legtöbb alapvető termék, amire szükségünk lehet az életben. Most olyan csomagolásdesign-projekteket válogattunk össze, melyek azt is megmutatják, hogy egy termék praktikuma mellé igényes küllem is társulhat.  Lássuk! A francia főnév, a droguerie már a 19.
A hét kedvenc enteriőrjei_71
design

A hét kedvenc enteriőrjei_71

Hétről hétre megosztjuk a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből a saját lakásunkhoz is meríthetünk ihletet. Augusztus első hetére napsütötte enteriőröket hoztunk lélekmelengető árnyalatokkal, fókuszban a sárgákkal, a zöldekkel és a rózsaszínekkel. Wes Anderson Skandináviában | ASKA | Stockholm, Svédország Marokkói