fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Designdrogériák

Sokszor egy egyszerű drogériában leljük meg azt, amit keresünk, ugyanis ezekben a boltokban megtalálható a legtöbb alapvető termék, amire szükségünk lehet az életben. Most olyan csomagolásdesign-projekteket válogattunk össze, melyek azt is megmutatják, hogy egy termék praktikuma mellé igényes küllem is társulhat. Lássuk!

A francia főnév, a droguerie már a 19. század elején ismert volt Európa-szerte: a fogalom elsősorban vegyszereket árusító helyeket jelölt, de idővel termékek széles választéka került polcaikra. A parfümöktől kezdve a kávén, csokoládén, üdítőn, szépészeti és gyógyászati eszközökön, orvosságokon át a háztartási takarítóeszközökig számos praktikus termék érhető el drogériákban.

Mint azt sokszor hangoztattuk már, nem mindegy, hogy ezek a termékek milyen csomagolásban kerülnek a vásárló kosarába, ugyanis a csomagolás a gyártó cég vizuális identitásán túl sokrétű kommunikációs felületként is szolgál. A termék típusán, márkáján és egyéb hivatalos jelölésein túli vizuális világ könnyen elüldözheti vagy meggyőzheti a potenciális vásárlót. A szakmában folyamatos a verseny, ugyanis a 19. századi boltokban egy termékből leginkább csak egyfajta volt elérhető, viszont a különböző márkák mára már akár tucatjával küzdenek a vevők kegyeiért.

Most olyan designtermékeket mutatunk, melyek nemcsak jellegük révén, hanem külsőjüket tekintve is vonzók az ilyen multifunkcionális üzletterekbe tévedő, igényes vásárlóknak.

Waterbody | Los Angeles, Kalifornia
Kati FornerAmuleto Portal | Buenos Aires, Argentina
Un Barco


Caphe Coffee | Surabaya, Indonézia
Widarto Impact


F-CORE | Sanghaj, Kína
Ben
Hu Vej


Glow | Sanghaj, Kína
RONG Design


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük