fbpx
Nyomj Entert

Kizárólag lengyel tervezők munkáival találkozhatunk egy varsói designirodában

A lengyel Medusa Group tervezte az Echo Investment varsói irodájának belső terét, melynek különlegessége, hogy kizárólag lengyel tervezők, művészek és gyártók munkáit rejti. 

A munkatérben a klasszikus és a kortárs lengyel design is helyet kapott: az előcsarnokban az ötvenes évekből származó, Roman Modzelewski által tervezett RM58 karosszékre lehetünk figyelmesek, de Oskar Zięta, Tomek Rygalik és Piotr Kuchciński kortárs munkáit is felfedezhetjük. Találkozhatunk továbbá Lengyelország különböző régióiból származó tárgyakkal is, ilyenek például a Szczyrk felvonóliftjéből származó ülések vagy a napozókabinok Sopotból. Mindemellett pedig még a legnépszerűbb lengyel autó, a Fiat 126P is az enteriőr részét képezi.

Varsó egyik legmagasabb felhőkarcolójának 35. emeletén található az iroda, a pazar kilátás tehát adott – ezt hangsúlyozva egy teleszkópot is elhelyeztek a térben, melyen keresztül az égboltot lehet kémlelni. A falakon látható falfestmények az Echo Investment beruházásaihoz kapcsolódnak.


Fotók: Tomasz Zakrzewski

Medusa Group | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Design Milk


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük