Környezettudatos és átlátható | noo.ma

Környezettudatos és átlátható | noo.ma

Lapra szerelt bútordarabok műanyagmentes csomagolásban: a környezetbarát lengyel márka, a noo.ma bútoraiban a minőségi alapanyag a teljes átláthatósággal találkozik.

A noo.ma márkát Damian Goliński tervező alapította 2017-ben, a fenntarthatóság jegyében. A brand egyik legfontosabb alappillére a fogyasztók felé képviselt átláthatóság: a tökéletes bútordarab után kutatva a noo.ma honlapja teljes betekintést nyújt az árképzésbe és gyártási folyamatok részleteibe.

„Áttörő megközelítésünk rendkívül egyszerű összeszerelési rendszerben, merész és jövőorientált magatartásban, valamint átlátható és ésszerű árképzésben rejlik” – mutatkozik be a noo.ma saját weboldalán.

Az átláthatóság mellett a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektetnek: bútordarabjaik többnyire újrahasznosított anyagokból készülnek és lapra szerelt formában, műanyagmentes csomagolásban szállítják azokat. Alapanyagaik európai beszállítóktól érkeznek, a gyártás pedig helyben, Lengyelországban zajlik, különös figyelmet fordítva a helyi kézműves tradíciókra.

A repertoárban számos bútordarabot és kiegészítőt is megtalálhatunk, ezeken a natúr mellett olykor az élénk színek, illetve a geometriai alapformák dominálnak –  a minőségi bútorok otthoni és irodai környezetben is egyaránt megállják a helyüket.

Fedezzétek fel ti is a noo.ma termékeit és nézzetek szét a márka weboldán!

noo.ma | Web | Facebook | Instagram

Forrás: designboom

továbbiak
Így fest a Rubik-kocka 2021-ben | Wowcube
news

Így fest a Rubik-kocka 2021-ben | Wowcube

Az ikonikus játékszert egy tizenhárom éves youtuber ötlete alapján tervezték újra, a végeredmény pedig egy innovatív, interaktív játék lett. Száva Oszipov tizenhárom éves youtuber édesapjának dobta fel, milyen szuper lenne a Rubik-kockát ötvözni a videójátékokkal. A vállalkozó apukának, Ilja Oszipovnak befészkelte a fejébe magát az ötlet, amiből hamarosan kézzelfogható tárgy
Egy gyufaszálra került az Oscar-nevezéstől M. Tóth Géza Matches című rövidfilmje
art

Egy gyufaszálra került az Oscar-nevezéstől M. Tóth Géza Matches című rövidfilmje

Közzétették a 2021-ben Oscar-díjra esélyes 96 animációs rövidfilm listáját: a longlisten egy magyar alkotás, M. Tóth Géza rövidfilmje is szerepel. M. Tóth Géza Matches című animációs rövidfilmje jó eséllyel indul azért, hogy az Oscar-nevezettek közé kerüljön. A tizenegy perces gyufaanimációban egy kisfiú színes gyufaszálakkal játszik, melyek, miközben a kisfiú álmairól,
Mintha savanyúcukrot ennél | Városi legendák animációsfilm-sorozat
art

Mintha savanyúcukrot ennél | Városi legendák animációsfilm-sorozat

Glaser Kati animációs rendező sajátos univerzumot teremt Városi legendák című sorozatával: ebben a színes-szagos világban minden elképzelhető – és elképzelhetetlen – megtörténik cirka három perc leforgása alatt. Képtelen történetek Budapesttől az Amazonasig, amelyekben az sem jelenthet gondot, ha valaki a csupasz fákat szemöldökcsipesszel tépi ki. Huszonhat epizódnyi gyermeki fantázia, amire még a