Kortárs, urbánus viselet a legjobb éjszakákra | Jägermeister

Kortárs, urbánus viselet a legjobb éjszakákra | Jägermeister

Vajon mikor bulizhatunk újra önfeledten barátainkkal? Mikor vehetjük fel ismét a hosszú hónapok óta a gardróbban parkoló, legmenőbb darabjainkat? Bár a pandémia még tart, a Jägermeister „BEST NIGHTS” elnevezésű első, nemzetközi ruhakollekciója visszahozza az éjszakai élet önfeledtségét, egyúttal optimizmusra is sarkall  – már nem kell sokáig várnunk, hamarosan megint együtt lehetünk, akár egy pohár Jägermeister mellett!

A Jägermeister mára sokkal több egy jellegzetes keserűlikőrnél – életmódmárka is. A brand január végén Magyarországon és huszonegy országban piacra dobott ruhakollekciója kortárs életérzést hoz a városi mindennapokba. Különleges darabjai olyan – az italmárka számára is fontos – értékeket közvetítenek, mint a szabadság, az egyediség és a hitelesség. A „BEST NIGHTS” nem csak urbánus viselet: egy sajátos, a klubéletből hozott attitűd is.

A kollekció tizenkét exkluzív utcai ruhában – pulóverben, pólóban, nadrágban, zokniban – ötvözi a Jägermeister márka elemeit a streetstyle-lal és az éjszakai életstílussal. Minden darab tartalmazza a németországi Wolfenbüttelben található Jägermeister-központ koordinátáit, amelyek egyedülálló és összetéveszthetetlen szimbólumként kapcsolódnak a márkához.

A teljes mértékben organikus pamutból készült, kivételes darabok az utcai ruházat és a Jägermeister közösségét célozzák meg világszerte. „BEST NIGHTS” nevet viselő kampányával az italmárka ráadásul egy fontos ügyet is képvisel: megrendelésenként egy eurót ad a United We Stream nemzetközi kulturális platformnak és streamingközösségnek, amely elkötelezett a klubkultúra támogatása iránt a koronavírus-járvány idején is.

Hírességek is csatlakoztak a kampányhoz

A kampányban számos híresség is közreműködik, köztük a New York-i stylist, Bloody Osiris, aki a páratlan kollekció nagyköveteként vesz részt a ruhák népszerűsítésében, de a magyar zenei élet néhány ismert, fiatal előadója – AKC Misi, Dzsúdló, Manuel, Regán Lili, Rudolf Mona és a Szeresd a Trashem Bébi – is örömmel csatlakozott a kampányhoz, ugyanis az egyedi, stílusos öltözködés mindannyiuk számára kiemelten fontos.

„Szeretem, amikor a streetwear valamilyen egészen különleges kezdeményezéssel párosul. Éppen ezért megtisztelő, hogy engem is beválogattak egy ilyen exkluzív kampányba. Nagyon jó érzés, hogy a magyar trapzenét képviselhetem ebben a projektben” – fogalmazott AKC Misi.

A koronavírus-járvány miatt a „BEST NIGHTS” nemzetközi kampányában résztvevő neves divatikonok nemcsak a kollekció modelljei, hanem saját kampányanyagokat is készítenek. A svéd modell és tervező Lisa Anckarmannek, a szlovák rapper és divatfanatikus Dalibor Stofannak, más néven DALYB-nek, a német blogger és cipőszakértő Christopher Blumenthalnak, valamint a Föld „valószínűleg legidősebb utcai ruházati tehetségének”, a német Alojz Abram a.k.a. Gramps-nak a Jägermeister egy speciális kamerakészletet is küldött a forgatásokhoz. A felkért művészek így ötvözik a „BEST NIGHTS” darabokat saját egyedi stílusukkal. Az elkészült divatanyagok a nemzetközi kampány részeként lesznek majd láthatók mind a Jägermeister, mind pedig a művészek közösségimédia-csatornáin.

„Ez egy válogatott, profi csapat munkájának a gyümölcse”

A kampány magyar piaci megvalósításában a Jägermeister a Footshop Budapesttel is együttműködik. „A streetwear egy őszinte önkifejezési forma, amely eredendően az esztétikáról, a közösségről és az emberi történetekről szól. Ennek tükrében a cél nálunk is mindig az volt, hogy olyan minőségi tartalmakat generáljunk, amelyeknek van mondanivalója, gondolatébresztőek és mindenki számára elérhetők. A művészet, a divat vagy éppen a zene mind a kommunikációnk eszközei – önkifejezési formák. Az intelligencia és az önálló gondolkodás hanyatlásának korában szeretnénk ismét értéket teremteni és ízlést formálni. Ezért is gondoljuk, hogy a »BEST NIGHTS« kollekció nem mindennapi. Ez egy nagy múltú cég üzenete, amely ezúttal a fiatalabb generációkat szólítja meg az egyik számukra legkedvesebb csatornán, a divaton keresztül. Ez nem egy szokványos kollekció. Ez egy válogatott, profi csapat munkájának a gyümölcse, ami pedig olyan »véleményvezérek« segítségével jut el a közönséghez, akik az élet különböző területein folyamatosan egyedi és maradandó dolgokat alkotnak. Nekünk az egész projektben a Jägermeister hozzáállása tetszett a legjobban, ezért is mondtunk egyből igent a közös munkára. Végtelenül tiszteljük az olyan márkákat, akik nyitnak a saját komfortzónájukon kívül eső követők felé, és nem félnek számukra alapvetően ismeretlen vizekre evezni, új csatornákkal kísérletezni” – mondta el Bornemissza Márk, a Footshop brand managere.

A kollekció limitált darabjai 2021. január 31-étől lesznek elérhetők a www.bestnights.com oldalon Magyarországon, illetve további 21 országban Európától Dél-Afrikán át Ázsiáig.


Jägermeister | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Összhangban a környezettel | Pilisi Len Látogatóközpont
architecture

Összhangban a környezettel | Pilisi Len Látogatóközpont

A Duna-Ipoly Nemzeti Park a Budapest tágabb környezetében elterülő hegységek, folyóvölgyek és a síkság találkozásának területe, melynek 2020-ban új látogatóközpontja nyílt Pilisszentivánon. A projektért felelős Építész Stúdió olyan középületet tervezett, amely karakteres, ugyanakkor természetesen tud illeszkedni a falusias lakókörnyezethez és kapcsolatot ápol a korábbi épülettel is. A meglévő lakóház bővítéseként
Könnyed és érzéki kelmék | Kamala Kaftan
divat

Könnyed és érzéki kelmék | Kamala Kaftan

Pasztellszínek, könnyű és természetes kelmék különböző népi kultúrák szimbólumaival társítva: a Kamala Kaftan ruhadarabjai saját történettel rendelkeznek, amelyekben a nőiség, a spiritualitás és a fenntarthatóság kerülnek a középpontba. Erdős Zsuzsival, a márka alapítójával beszélgettünk legújabb, FALL IN elnevezésű kollekciójáról és jövőbeli terveiről. Erdős Zsuzsi néhány évnyi tánc, jóga és utazás
Kopár domboldalba vájt álomház kilátással az Égei-tengerre
architecture

Kopár domboldalba vájt álomház kilátással az Égei-tengerre

Tökéletes kombinációt valósít meg ez a görögországi ház: tulajdonosai egy biztonságos, szélvédett menedékből élvezhetik a szabadságot, melyet a végtelen kékség látványa nyújt. A Serifos szigetén található ház olyan, mintha visszarepítene az időben, sőt, inkább kívül helyez azon, hiszen a domboldalba vájt, barlangszerű ház olyan, mintha évezredek óta a táj része