Letisztult rebranding az IKOS cipőmárka számára

Letisztult rebranding az IKOS cipőmárka számára

„Minden egyes pár cipő értéke a felelősségben rejlik” – hirdeti az ukrán IKOS cipőmárka új szlogene. A márka klasszikus lábbelijeihez most új arculat társul.

Az IKOS cipőmárka családi vállalkozás, amelynek székhelye Lutszkban található. Alapítója Ivan Ivanovics, aki kezdetben feleségével, Szvetlanával együtt varrta a lábbeliket, majd saját kis műhelyük igazi gyárrá nőtte ki magát. A márka nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: új vizuális megjelenést, valamint rebrandinget kapott Marjan Ivaszik kreatív vezetésével. Marjan úgy döntött, hogy nemcsak a márka logóját, de annak teljes vizuális nyelvezetét is újratervezi, amit egy új szlogen egészít ki.

A cipőmárka többféle lábbelit készít, ezért úgy döntöttek, hogy az arculat részeként egy grafikai elem segítségével vizuálisan is elkülönítik az egyes kategóriákat. A női kollekcióhoz Marjan a cipők formavilágához illő virágmotívumot alakított ki, amit egy szimbólumrendszer követett a többi kategória megkülönböztetéséhez. Az IKOS további újdonságai közé tartoznak a tornacipők, amelyek világát nemcsak grafikailag, hanem az alapoktól indulva kellett megtervezni.


IKOS | Web | Facebook | Instagram
Marjan Ivaszik | Facebook | Instagram | Behance

Forrás: Mindsparkle Mag

továbbiak
Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat
branding

Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat

Átadták a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat, a nyertesek és legjobb pályázók műveit a Néprajzi Múzeumban állítják ki október 7. és 30. között. A Budapest Design Week nyitóeseményén immár hagyomány, hogy kiosztják a magyar designszakma két fontos elismerését, a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat.
Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones
business

Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones

A The Knotty Ones története olyan, mint egy modern népmese: három egykori kollégiumi szobatárs, Akvilė, Danutė és Sandra elhatározták, hogy szeretnének valamit tenni annak érdekében, hogy szeretett hagyományaikat népszerűsítsék. A márka viszont amellett, hogy a litván kulturális örökséget önti modern formába, nagyon fontos társadalmi üzenetet is hordoz. Annak érdekében, hogy
Ruházati kollekcióval bővül az YKRA
branding

Ruházati kollekcióval bővül az YKRA

Új kollekcióval üdvözli az őszi szezont az YKRA – ezúttal viszont már nemcsak a hátizsákok között válogathatunk, hanem ruhatárunkba is csempészhetünk új darabokat a magyar márkától. Lakatos Balázs, a márka alapítója elmondása szerint a tavaly tíz éves brand régóta dédelgetett álma egy ruhakollekció megvalósítása. A frissen debütált YKRA APPAREL kollekcióról Balázzsal